19 / 04 / 2024

Toki Çekmeköy projeleri

Toki Çekmeköy projeleri

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "TOKİ kanalıyla Çekmeköy'de 3 bin 89 konut projesini hayata geçirdik" dedi.

Toki Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar , Çekmeköy, Tuzla ve Pendik projeleri 2014!

Toki İstanbul'un Anadolu yakasında hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ Ataşehir projelerinde son durum ne? Toki Ümraniye projeleri hangileri? Toki Üsküdar’da ne yapıyor? İşte Toki Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy ve Tuzla projeleri 2014!

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar projeleri ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy ve Avcılar projeleri için ön talep topluyor.

DAP Yapı Nişantaşı ve Çekmeköy projeleri çok yakında başlayacak!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yeni projeleri Nişantaşı ve Çekmeköy'ün çok yakında başlayacağını açıkladı...

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

TOKİ kanalıyla Çekmeköy'de 3 bin 89 konut projesi hayata geçirdik!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "TOKİ kanalıyla Çekmeköy'de 3 bin 89 konut projesini hayata geçirdik" dedi.

Çekmeköy'e millet bahçesi müjdesi!

On yıldır başarıyla Çekmeköy’de hizmet eden AK Partili Başkan Ahmet Poyraz, üçüncü dönem için hazırladığı projeleri anlattı. Poyraz, Çeymeköy'e 60 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi verdi.

Çekmeköy Ayvalı Deresi imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy Ayvalı Deresi Islah projeleri ve taşkın alanlarının imar planlarına işlenmesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı. 

MOD Çekmeköy ve MOD Alemdağ projeleri geliyor!

Ekcan İnşaat imzası taşıyan MOD Çekmeköy ve MOD Alemdağ projeleri satışa sunuldu. 2018 yılı Aralık ayında teslim edilecek olan projelerde avantajlı ödeme planı sunuluyor. İşte detaylar...

TOKİ Çekmeköy projesi için düğmeye bastı!

İstanbul Çekmeköy’deki 187 dönümlük askeri alan imara açıldı. TOKİ'ye ait olan arazide konut ve ticaret alanları inşa edilecek.

Çekmeköy’de ortalama konut metrekare fiyatı 3 bin TL!

Endeksa.com’un verilerine göre, konut projeleri ile öne çıkan Çekmeköy’de konut satış fiyatları ortalama 2 bin 825 TL/metrekare ile 4 bin 150 TL/metrekare arasında değişiyor. Ortalama konut satış fiyatının 3 bin TL/metrekare olduğu ilçede, konutların ortalama geri dönüş süreleri 24 yıl.

Çekmeköy Belediyesi'nin projeleri masaya yatırıldı!

Çekmeköy Belediyesi yıllık yönetimi gözden geçirme toplantısı yapıldı. Toplantıda birim müdürleri yılbaşında koyulan hedeflerin gerçekleştirilme oranları, yıl içinde yapılan çalışmalar ve faaliyetlerin yanı sıra projeler hakkında çeşitli sunumlar gerçekleştirdi.

Emlak yatırımcıları rotayı Çekmeköy'e çevirdi!

Çekmeköy'de kentsel dönüşüm devam ederken yeni Kentsel Tasarım Projeleri, emlak yatırımcılarının rotasını Çekmeköy'e çevirdi.Yeniden yapılacak olan evler ve mahaller Osmanlı ve Selçukluların izlerini taşıyor.

Çekmeköy'ün en değerli arsaları okul alanı olarak planlanıyor!

Çekmeköy Belediyesi 2016 Yılı Performans Programı, belediye meclisinin ikinci birleşiminde görüşüldü. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, programın özetini sunarken 2016 yılı ve daha sonrasında ilçe için planlanan büyük projeleri anlattı.

Toki Çekmeköy projeleri Haberi

Toki Çekmeköy projeleri

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Çekmeköy Madenler Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde halka hitap etti.

AK Parti iktidarları döneminde İstanbul'a yapılan yatırımları söyleyen Erdoğan, bunun sadece yerel yönetimlerle yapılamayacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, merkezi yönetimin desteğiyle sıkıntıların çözüldüğünü dile getirerek, "Bu kardeşiniz görev yaptığı sürece Ankara'dan en ufal bir destek almadı. Ama çözdük. Niye? 'Allah'a dayan sa'ye sarıl. Hükmüne ram ol; Yol varsa budur, bilmiyorum başka çıkar yol.' dedik. Suistimale fırsat vermedik. Yolsuzluğa fırsat vermedik. Hepsini aştık. İş bereketlendi. İşte Çekmeköy... İstanbul'a yaptığımız yatırımlardan en çok istifade eden ilçelerimizden biridir çünkü Çekmeköy'ün aradaki mesafeyi kapatması gerekiyordu. Onun için buraya yoğun yatırımlar yaptık. İşte az önce eğitimde, sağlıkta neler yaptığımızı izlediniz." dedi.

Derslik başına düşen öğrenci sayısını azalttıklarını söyleyen Erdoğan, ortalamayı 41'den...