25 / 04 / 2024

toki ceyhan evleri

toki ceyhan evleri

TOKİ, Adana’nın Ceyhan ilçesinde inşa edilen 296’sı 2 1, 168’i ise 3 1 planında toplam 464 konutu kura yöntemi ile satışa çıkarıyor.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

TOKİ Kocaeli Evleri için 82.7 milyon TL'lik imza!

Kocaeli’de Köseler Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılacak 429 konutun ihalesi 2 Aralık 2019’da gerçekleştirildi. 83 milyar TL’lik projede imzalar atıldı.

Murat Kurum: TOKİ'nin evleri akıllı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı"nı açıkladı. Bakan Kurum, "TOKİ projelerimizi, akıllı şehir konseptine göre inşa edeceğiz" diye konuştu.

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ Ceyhan başvuru tarihleri!

TOKİ Ceyhan başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

TOKİ Ceyhan başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Ceyhan projesinde yer alan konutlar için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Ceyhan başvuruları bugün sona eriyor!

Başvuruların 8 Ocak tarihinde başladığı Adana Ceyhan TOKİ projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ceyhan Orta Gelir başvuruları 8 Ocak'ta başlıyor!

118 adet konutun yer aldığı TOKİ Ceyhan Orta Gelir başvuruları 8 Ocak'ta başlıyor. Projede 3+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Ceyhan son başvuru tarihi 2017!

Adana Ceyhan TOKİ projesinde yer alan 161 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

toki ceyhan evleri Haberi

toki ceyhan evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Adana’nın Ceyhan ilçesinde inşa edilen 296’sı 2 1, 168’i ise 3 1 planında toplam 464 konutu kura yöntemiyle satışa çıkardı.


TOKİ’den yapılan açıklamaya göre, başvurular 2 Haziran 2017 tarihine kadar 2 1 alt gelir grubu konutlar için Adana T. Halk Bankası A.Ş. şubelerine, 3 1 konutlar için T. Halk Bankası A.Ş’nin tüm şubelerine yapılabilecek.


2 1 planındaki alt gelir grubu konutlar 378 TL’den başlayan taksitlerle yüzde 12, yüzde 20 peşinat ve 180, 240 ay vade, 3 1 planındaki konutlar ise 1.074 TL’den başlayan taksitlerle yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25 peşinat ve 96, 108, 120 ay vade seçenekleri ile satışa sunuldu. Detaylı bilgilere ’toki.gov.tr’ internet adresinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.



Yeni...