20 / 04 / 2024

toki çukurkuyu Erzincan başvurusu

toki çukurkuyu Erzincan başvurusu

Erzincan Çukurkuyu TOKİ Evleri başvurusu 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ'den Erzincan'a yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkacak. Projede konutların dışında ticaret merkezi de bulunuyor.

TOKİ'den Erzincan'a 158 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan 2023 projenin ihalesi 22 Şubat tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Erzincan'a 256 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 256 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 6 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Erzincan'a 95 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 95 yeni konut inşa edecek...

TOKİ'den Erzincan'a 158 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Erzincan'a 214 konutluk yeni proje!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Erzincan'a yeni proje müjdesi! Resmen açıklandı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Projede toplam 214 adet konut yer alacak. İşte detaylar....

TOKİ'den Erzincan'a ucuz konutlar geliyor! Erzincan projesi için geri sayım başladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Peki TOKİ Erzincan projesi hangi ilçede inşa edilecek? TOKİ Erzincan projesinde kaç konut olacak? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Erzincan Üzümlü'ye 95 konut!

Erzincan İli, Üzümlü İlçesi, Oruçlu Mahallesi 95 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi (3 Dükkan) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Erzincan'a 256 yeni konut müjdesi!

Erzincan İli İliç İlçesi 3. Etap Abdullahpaşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi 256 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami  İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Erzincan Refahiye'ye 220 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Refahiye projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Erzincan'a 351 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Tercan'da 351 konut ve 5 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ'den Erzincan'a 196 konut!

TOKİ tarafından Erzincan’ın Çukurkuyu mahallesinde inşa edilecek 196 konut için ihale düzenlendi.

toki çukurkuyu Erzincan başvurusu Haberi

toki çukurkuyu Erzincan başvurusu

Ödeme koşulları kapsamında projede 120 aydan 180 aya kadar vadelendirme uygulanan projede daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve satışlar sadece Erzincan Merkez Şubesi aracılığı ile yürütülecek.


Erzincan Çukurkuyu TOKİ Evleri başvurusu 8 Ağustos ile 30 Eylül 2016 tarihleri arasında yürütülecek. Projede aylık taksitler 379 liradan başlıyor.


Satış duyurusu için