25 / 04 / 2024

toki destekli projeler

toki destekli projeler

TOKİ ve KİPTAŞ gibi devlet destekli özel yatırımcıların yüklendiği birçok konut projesi bulunuyor. Bu projeler özellikle maket üzerinden alım yapan müşteriler için ekstra bir güven oluşturuyor. İşte devlet destekli o konut projeleri....

TOKİ'den son dakika müjdesi! 81 ildeki ucuz konutlar için düğmeye bastı! Projeler o tarihte başlıyor! Hemen bakın!

Dar ve orta gelirli aileler Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 150 bin konut projesi ile ilgili son gelişmeleri merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ 150 bin konut başvurusu ile ilgili detaylar belli oldu mu? Projeler hangi illerde?  İşte il il TOKİ projeleri!

TOKİ'den kiradan ucuza ev sahibi olma fırsatı! Sıfırdan başlayacak projeler açıklandı

Konut krizinin iyice derinleştiği bugünlerde hükümet soruna çare olması için peş peşe projeler açıklıyor. Konut finansmanı kapsamında kaynak ayrılan TOKİ, yeni lokasyonlarda yeni evler inşa edecek. Peki TOKİ'nin inşa edeceği yeni evler nerelere yapılacak?

TOKİ'nin yeni projeleri için tarih açıklandı! TOKİ'den konut almak isteyenlere son dakika müjdesi! İşte il il o projeler

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projelerinin tarihlerini de açıkladı. Peki TOKİ hangi illerde konut inşa edecek? İşte il il o projeler...

TOKİ 894 TL taksitli projeler nerelerde?

TOKİ 894 TL taksitli projeleri satışa çıkardı. Projelere başvurular 6 Aralık 2019-15 Ocak 2020 tarihleri arasında Ziraat Bankası tarafından kabul edilecek. Peki TOKİ 894 TL taksitli projeler nerelerde?

TOKİ'nin 2018 yılında yapacağı projeler TBMM'de!

TOKİ'nin 2018 yılında dar gelirli vatandaşlar için yapacağı projeler meclis gündemine taşındı. CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ İzmir'de projeler inşa etmeli!

Dar ve orta gelirlilerin ev sahibi olmasına yardımcı olmak için projeler inşa eden TOKİ, İzmir'de konut projeleri hayata geçirmeli.

TOKİ'den Orhangazi'ye yeni projeler yolda!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ olarak Türkiye'nin dört bir yanma farklı projeler hazırladıklarını belirterek, "TOKİ artık yöresel mimari gerçeğini de göz önünde bulundurarak projeler hazırlıyor."

TOKİ'den İFM'ye şehirlere değer katan projeler!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, şehirlere değer katan projeler üretme hedefiyle Türkiye'nin pek çok ilinde çok başarılı sonuçlar aldıklarını dile getirdi.

TOKİ'den alt ve orta gelirlilere yönelik projeler yolda!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Anadolu'nun birçok kentinde alt ve orta gelir gruplarına dönük, binlerce konutluk yeni projeler hazırladıklarını bildirdi.

TOKİ ilk kez konut alacaklar için uzun vadeli projeler üretecek!

Konut fiyatlarındaki hızlı artış vatandaşların gayrimenkule olan ilgisini frenlerken, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ilk kez konut sahibi olacaklar için şehrin içinde, sosyal odaklı ve uzun vadeli projeler üretmek için atağa geçti.

TOKİ Anadolu illerine 1000 konutluk projeler yapacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergim Turan, Anadolu'da nitelikli sosyal konut üretimi için aktif rol alacaklarını belirterek, bin ve 2 bin dairelik konut talebi olan vilayetlerde yeni projeler üstleneceklerini söyledi.

Suluova Belediyesi TOKİ destekli besi çiftlikleri planlıyor!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, ilçede Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ile işbirliği yaparak besi çiftlikleri oluşturmayı planladıklarını söyledi. Çiftçiler, TOKİ destekli çiftliklerin ödemesini, kira öder gibi yapabilecek.

TOKİ destekli besi çiftlikleri kurulacak!

Ankara’da temaslarda bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Bu çiftlikler aynı konutta olduğu gibi uzun vadeli, taksitlerle, yani kira öder gibi besi çiftliklerini üreticiler ödeyebilecek" dedi

toki destekli projeler Haberi

toki destekli projeler

Esenyurt imar sorunu gündeme geldiğinden bu yana maketten satışla ilgili kafalarda birçok soru işareti oluşmaya başladı. Uzmanlar maket üzerinden alım yapacak olan müşterileri projeyi geliştiren firmanın referanslarına iyi bakması konusunda uyarıyor. Özellikle TOKİ, Emlak Konut ve Kiptaş gibi kamu ortaklı projeleri işaret ediyorlar. Eğer sizde ev alma hayali kuruyorsanız ve risk almak istemiyorsanız işte devlet destekli konut projeleri...


 


Viaport Venezia Kiptaş'ta 276 bin TL

Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nın Kiptaş ile hasılat paylaşımı modeli ile Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği Viaport Venezia, dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Venedik'i İstanbul'a taşıyor. 82 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 2 bin 200 konut yer...