19 / 04 / 2024

toki dilovası konutları

toki dilovası konutları

Dilovası Köseköy'de TOKİ tarafından yapılan konut projesi tüm hızıyla devam ediyor. Orta ve alt gelir gruplarına yönelik yapılan inşaat çalışmasında 915 daire 2017 yılında hak sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Köseler konutlarının temeli atıldı!

TOKİ tarafından Dılovası Köseler Mahallesı'ne yapılacak olan 915 konutun temel atma töreni Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın katlimi ile gerçekleşti.

TOKİ'den Dilovası'nda 915 konutluk proje!

Turan, yaptığı yazılı açıklamada, TOKİ olarak yöresel mimariden esinlenerek, yatay bir anlayışla inşa ettikleri projelerinin sürdüğünü belirtti.Turan, projenin sosyal olanaklarıyla geleneksel yaşam tarzını yansıtacağını söyledi.

TOKİ'den Dilovası'na 1.418 konut!

TOKİ, Dilovası Köseler köyü bölgesinde 120.5 dönümlük alanda 1418 konutluk modern bir site yapmaya hazırlanıyor. Sitenin genel görünüşü böyle olacak.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

TOKİ Nusaybin Konutları yeni yılda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'ye yaptırılan konutların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

TOKİ Dilovası Alt Gelir başvuruları bugün başlıyor!

Kocaeli Dilovası Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 112 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Dilovası başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası Toplu Uygulaması kapsamındaki 6 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor

TOKİ Darende Konutları'nın yarısı tamamlandı!

TOKİ Malatya Darende'ye 253 yeni konut kazandırıyor. TOKİ Darende Konutları projesinde inşaatın yarısı tamamlandı.

TOKİ Dilovası Alt Gelir başvuruları 29 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 915 konutluk Kocaeli Dilovası Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 192 adet konut için başvurular 29 Eylül'de sona eriyor.

TOKİ Çorum Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Çorum'da hayata geçireceği 699 konutun ihalesi dün gerçekleştirildi. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

TOKİ Efendibey Konutları satışta!

Niğde Belediyesi ve Toplu Konut İdaresinin birlikte yürüttüğü Efendibey Mahallesi Kentsel dönüşüm projesindeki hak sahiplerinden kalan konutlar kura usulüyle satışa sunuluyor.

TOKİ Besni Konutları için kura tarihi belli oldu!

Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yapımı gerçekleştirilen konutların kura çekiliş tarihi açıklandı.

TOKİ Akseki Konutları'nın kurası 16 Haziran'da çekilecek!

TOK) tarafından inşaatı devam eden TOKİ Akseki Konutları'nın kura çekimi 16 Haziran Cuma günü yapılacak.

TOKİ Dilovası 24 derslikli okul ihalesi yarın!

TOKİ Kocaeli Dilovası İlçesi 24 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Dilovası 24 Derslikli İlköğretim Okulu ihalesi 6 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, 204 Ada 1 Parselde 24 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ihalesi için ihale tarihini belirledi.

toki dilovası konutları Haberi

toki dilovası konutları

Dilovası Köseköy'de Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yapılan konut projesi tüm hızıyla devam ediyor. Orta ve alt gelir gruplarına yönelik yapılan inşaat çalışmasında 915 daire 2017 yılında hak sahiplerine teslim edilecek. Temelini atılan 915 konutun: 635 adedi 2 + 1 94 metrekare, 280 adedi de 3+ 1120 metrekare planında. 3 tip blok yer alıyor. 55 ayrı blok bulunacak. 


SOSYAL DONATILAR OLACAK 

Proje 3-4-5 katlı bloklardan oluşuyor. Çevresel özellikleri ile çocuklara ve bayanlara çok iyi standartlar sunan, sosyal tesisinden içinde otoparkına varıncaya kadar, çarşısına camisine varıncaya kadar tüm sosyal donatıları barındırıyor. Öte yandan TOKİ tarafından buraya birde okul inşa edilecek.


Gebze...