19 / 04 / 2024

toki diyarbakır stadı nereye yapılacak

toki diyarbakır stadı nereye yapılacak

İstanbul Seyrantepe ve Mersin Stadı’nı tamamlayarak Türk sporunun hizmetine sunan TOKİ, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin en büyük stadlarından birini de Diyarbakır’ da inşa edecek...

TOKİ Diyarbakır Kayapınar başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan 134 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 3.Bölge'de teslimler başlıyor!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 3. Bölge'de yer alan 480 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Diyarbakır 178 dükkan ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Diyarbakır 178 dükkan ihalesi 26 Temmuz'da!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Diyarbakır Stadı 9 Mayıs'ta açılacak! İşte son hali!

9 Mayıs Çarşamba günü açılacak olan 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadı'nın yapımı tamamlandı. Stadın son halinin görüntüleri paylaşıldı...

TOKİ, Diyarbakır'da modern sanayi sitesi inşa ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, üretimde verimliliğin artırılması ile istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlamak için Diyarbakır'da yeni bir oto sanayi sitesi inşa ediyor.

TOKİ Diyarbakır'a 16 bin 850 konut inşa etti!

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seyrantepe Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Diyarbakır 6. Olağan İl Kongresi'ndeki konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. 

TOKİ Diyarbakır 814 dükkan projesinin ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'da 814 adet dükkan inşa edecek, projenin ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Diyarbakır Üçkuyu projesinin kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar görselleri!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar görselleri haberimizde yer alıyor. Kura çekilişi bugün gerçekleştirilen projede sonuçlar henüz açıklanmadı. 

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu kura sonucu 11 Ocak 2018!

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu kura sonucu 11 Ocak 2018 henüz açıklanmadı. TOKİ Diyarbakır Üçkuyu kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu 11 Ocak kura sonucu sorgulama!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Mahallesi 428 konut kura çekilişi bugün yapılacak. 11 Ocak TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu kura sonuçları açıklanınca sitemizde yer alacak...

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu kurası 2018!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Mahallesi 2. 3. Bölge projesi kapsamında yer alan 428 adet daire kura ile satışa çıkarılıyor. 

toki diyarbakır stadı nereye yapılacak Haberi

toki diyarbakır stadı nereye yapılacak


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin en büyük stadlarından birini Diyarbakır’da inşa edecek. Proje çalışmaları tamamlanan 33 bin seyirci kapasiteli stadın ihalesi, 30 Ocak’ta Ankara’da yapılacak. 


İstanbul Seyrantepe ve Mersin Stadı’nı tamamlayarak Türk sporunun hizmetine sunan TOKİ, 11 stad ve bir kapalı spor salonunun ihalesini yaparak inşa etmeye başladı. İhale, inceleme ve hazırlık aşamasında ise 9 stad bulunuyor. Batman’da yapılacak 15 bin seyirci kapasiteli stadyumun ihalesini tamamlayarak inceleme aşamasına getiren TOKİ şimdi de Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük stadlarından biri Diyarbakır’da inşa edecek. 


240 dönüm arsa üzerine inşa edilecek Diyarbakır Stadı’nda 666 kişilik protokol tribünü, bin 74 kişilik VİP tribünü, 639 kişilik basın tribünü ve engelli vatandaşlar için 253 koltuk yer alacak. Statta ayrıca 645 kapalı...