23 / 04 / 2024

TOKİ Edirne Hadımağa projesi

TOKİ Edirne Hadımağa projesi

Dar gelirli aileleri düşük peşinatlarla konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Hadımağa projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Edirne Hadımağa projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Eskişehir mağdurlarından açıklama: Yüzde 1 KDV ile 0,49 faizli sabit ödeme hakkımızı geri istiyoruz!

TOKİ Eskişehir mağdurları ve CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'den konut teslimlerinde ve ödemelerde yaşanan sorunlarla ilgili son dakika açıklamaları geldi. İşte o açıklamalar...

Merkez Bankası Açık Bankacılık sistemini kullanıma açtı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, liralaşma stratejisinin dijital ekonomi yol haritasının önemli bir bileşeni olan ödemeler alanı Açık Bankacılık sistemini kullanıma açtı. İşte Merkez Bankası Açık Bankacılık sistemi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Edirne projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Edirne 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Edirne 2022 başvurusu..

TOKİ Edirne sosyal konut projesine dair tüm detaylar açıklandı. Peki 2022 TOKİ Edirne projesi Edirne’nin hangi ilçelerinde inşa edilecek sorularının yanıtlarlarını sizler için derledik… İşte TOKİ Edirne 2022 başvuru şartları…

Maça Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Maça Design Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Bağırgan tarafından kuruldu.

Yaşar Şenal: Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı!

Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Yaşar Şenal, yaptığı açıklamada, "Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı" dedi.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

TOKİ Edirne Hadımağa 221 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli aileleri düşük peşinatlarla konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Hadımağa projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Edirne 221 konut ihalesi 23 Haziran'da!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Edirne Hadımağa'da 221 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Edirne Hadımağa projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne projesi için düğmeye bastı.

Merkez Bankası FAST sistemini kullanıma açtı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası bünyesinde geliştirilen yeni nesil 7 gün 24 saat anlık perakende ödeme uygulaması Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) Sistemi, bugün itibarıyla kullanıma açıldı.

TOKİ Edirne Lalapaşa kura sonucu 22.06.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Edirne Lalapaşa kura sonucu 22.06.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Edirne Lalapaşa kura sonucu 22.06.2020 kazananlar listesi ve TOKİ Lalapaşa kura sonuçları 2020....

2,2 milyon metrekare hazine arazisi tarıma açıldı!

Kayseri'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği talimatla, hazinenin atıl durumdaki 3,3 milyon metrekare arazisinden tarıma uygun olan 2,2 milyon metrekaresi tarıma açıldı. 

Hazine arazilerinin tarıma açılması meclis gündeminde!

Hazine arazilerinin tarıma açılmasına ve tarım sektörünün geliştirilmesi için alınan önlemler meclis gündemine taşındı. CHP'li Barut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Edirne Hadımağa projesi Haberi

TOKİ Edirne Hadımağa projesi

Dar gelirli aileleri düşük peşinatlarla konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Hadımağa projesi için düğmeye bastı.

221 konut ve 10 adet dükkanın yer alacağı TOKİ Edirne Hadımağa projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2021/294079 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Edirne İli Merkez İlçesi Hadımağa Mahallesi 221 Adet Konut ve 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi
b)...