28 / 03 / 2024

TOKİ ekeonmi desteği

TOKİ ekeonmi desteği

TOKİ Başkanı Ergün Turan “13 yılda Türk ekonomisine 150 milyarlık katkı yaptık” dedi. Turan bu yıl sosyal konutta 64 bin rakamına ulaşacaklarını da belirterek “Bu bir zirve” diye konuştu.

Emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı açıklaması! Meclis'te görüşüldü! SON DAKİKA! 

TBMM Genel Kurulunda, emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı da dahil olacak pek çok öneri yer aldı. Peki o öneriler kabul edildi mi? İşte emeklileri ilgilendiren o detaylar...

İkinci el konut desteği yolda! Tarih resmen verildi! Ev sahibi olmak isteyenler hemen bakın!

Orta gelir ve TOKİ sosyal konut projelerinin ardından yeni bir müjde verildi. İkinci el konut desteği yolda! Tarih resmen verildi! Ev sahibi olmak isteyenler hemen bakın!

Evi olmayan emekliye TOKİ desteği artırılacak!

Yeni yılda devreye alınması beklenen uygulamalar kapsamında iş kuran emekliye teşvik verilecek, evi olmayanlara 'TOKİ desteği’ artırılacak.

Kentsel dönüşüm faiz desteği veren bankalar!

Kentsel dönüşüm sürecinde alınan kentsel dönüşüm faiz desteği devletin verdiği finansal destekler arasında yer alıyor. Peki, faiz desteği nereden alınır? İşte, kentsel dönüşüm faiz desteği veren bankalar!

Kentsel dönüşüm faiz desteği oranları!

Kentsel dönüşüm kapsamında devletin verdiği finansal destekler arasında kentsel dönüşüm kredi faizi yer alıyor. İşte, kentsel dönüşüm faiz desteği oranları!

Kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm sürecinde, devlet bazı yardımlarda bulunuyor. Bu yardımlar arasında konut veya işyeri tahsisi ya da bankalardan kullanılacak krediler için faiz desteği yer alıyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği nasıl alınır?

Çevre Bakanlığı'nın akademisyen desteği 30 Haziran'a uzatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı TÜÇEV’in, üniversitelerde görev yapan ve yardımcı doçentlere yönelik telif hakları konusundaki desteği için belirlenen süre uzaltıldı.Son başvuru tarihi 30 Haziran olarak açıklandı.

Ev alana devlet desteği nasıl sağlanacak?

Torba Yasa esasları gereğince konut kredisi devlet desteği 18 Mart 2015 akşamı kabul edildi. Yasa gereğince, devlet konut alacaklara yardım yapacak. Peki, ev alana devlet desteği nasıl sağlanacak?

Bulut Bağcı: Devlet desteği turizmde meyvelerini vermeye başladı!

GTD Başkanı Bulut Bağcı, "Bu ay yüzde 5'lik bir artış var. Devlet desteği meyvelerini vermeye başladı. 4 milyonu yakalarız" dedi.

Suriyelilerin yaşadığı yerel yönetimlere kredi desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ilgili kuruluşu İller Bankası, Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ile gerçekleştirdiği görüşmeler neticesinde Suriyelilerin yoğun olarak bulunduğu yerel yönetimlere yaklaşık 375 milyon dolar kredi desteği sağladı

Kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği 2015!

Kentsel dönüşümden yararlanarak anlaşma yolu ile tahliye edilen riskli binaların mal sahiplerine devlet birtakım finansal desteklerde bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği nasıl yapılır? İşte kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği 2015..

Devlet konut kredisi desteği 2015!

7 Nisan 2015 tarihinde yürürlüğe giren Bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun ile devlet konut kredisi desteği yapacak. İşte devlet konut kredisi desteği 2015 şartları..

Ağaoğlu'nun yüzde 35 faiz desteği kampanyası sona erdi!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği hemen teslim dairelerde yüzde 35 oranında faiz desteği kampanyası sona erdi. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerliydi.

TOKİ ekeonmi desteği Haberi

TOKİ ekeonmi desteği

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Başkanı Ergün Turan, Türkiye ekonomisine son 13 yılda 150 milyar TL’lik katkı yaptıklarını belirterek “Toplu Konut İdaresi Türkiye’nin başarı hikâyesidir” dedi. Ergün Turan gündeme ilişkin soruları yanıtladı:


-Moody’sin aldığı karar hakkında ne düşünüyorsunuz? 


Moody’s’in aldığı karar Türkiye’ye yapılmaya kalkışılan hain darbe girişiminin devamı şeklindedir. Bu karar ekonomik yönden ülkemize diz çöktürme amacı taşıyan bir karardır. Milletimiz 15 Temmuz darbe girişimi sırasında demokrasisine nasıl sahip çıkmış ise ekonomi kuruluşlarımız da ekonomiye sahip çıkmıştır. Bu karara rağmen piyasalarda bir sorun oluşmadı. TOKİ olarak bize düşen görev yatırımlarımızı daha da artırmaktır.


64 BİN SOSYAL KONUT


- 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında TOKİ’nin yılsonu hedeflerinde bir değişim var mı?


15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra TOKİ olarak hedeflerimizi yükselttik. Hedeflerimizi aşağı yönlü...