26 / 04 / 2024

toki emekli 2018

toki emekli 2018

Ev sahibi olamayan emekliler için proje başlatan Türkiye Emekliler Derneği, İstanbul, Ankara, Konya ve Bursa’da uygun fiyatla satılacak projeler başlattı...

Emeklilere konut müjdesi!

TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, emeklilerin konut sahibi olması için çalıştıklarını ve toplanan taleplerin TOKİ Başkanlığına sunulduğunu ifade etti..

TOKİ emeklileri ev sahibi yapıyor!

TOKİ, "İkinci Bahar" kampanyası ile emeklileri ev sahibi yapıyor ve her projede emeklilere yüzde 25 kontenjan ayırıyor...

TOKİ ile 15 bin emekli ev sahibi olacak!

Emeklilere konut müjdesi veren TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 2017'deki gibi bu yılda 15 bin emekliyi ev sahibi yapacaklarını ifade etti.

Kandıra TOKİ Emekli sonuçları 07.03.2018!

Kandıra TOKİ Emekli sonuçları 07.03.2018 henüz belli olmadı. Kandıra TOKİ Emekli sonuçları 07.03.2018 açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kurası!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kurası bugün saat: 10.00’ dan itibaren başlayacak. Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede 180 aydan 240 aya varan vade sağlanıyor.

2016 Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi sonuçları!

2016 Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi sonuçları bugün açıklandı. Toplamda 75 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekiliş sonuçları!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekiliş sonuçları saat: 10.00’dan açıklanıyor. 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede daire tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldı. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

Aksaray Güzelyurt TOKİ Emekli kura sonucu!

Aksaray Güzelyurt TOKİ Emekli kura sonucu 13 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi yarın saat: 10.00’da yapılacak. Toplamda 75 adet dairen emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları!

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları bugün belirlendi. Kura çekilişinin saat: 10.00 'da yapıldığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede ödemelere göre yüzde 12 veya yüzde 20 peşinat sağlanıyor. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları yarın saat: 10.00'da açıklanacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi 05 Mayıs 2016 Perşembe günü yapılacak. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede 75 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.

toki emekli 2018 Haberi

toki emekli 2018

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) gayrimenkul sektörünü hareketlendirecek bir proje başlattı. Akşam Gazetesi'nden Miray Çimen'in haberine göre; Emeklilerin konut sorununa çözüm üretmek için kapsamlı çalışmalar yürüten dernek Gazi Üniversitesi koordinatörlüğünde toplam 3 bin 500 emekliyle yapılan alan araştırması sonuçlarını dikkate alarak harekete geçti.

3,3 milyonu hala kiracı

TÜED, bugüne kadar İstanbul, Ankara, Konya ve Mersin’deki projelerini açıklarken, derneğe 300 bin konut başvurusu yapıldı. Dernek yetkilileri tarafından verilen bilgilere göre, emeklilerin yüzde 27.1’ine denk gelen 3 milyon 300 bin emekli bugün kirada oturuyor. 

İlk Konya'da yaptı

Yetkililer şu bilgileri paylaştı; "“Derneğimize son 3 yıl içerisinde konut talebiyle başvuruda bulunan yaklaşık 300 bin emeklimiz bulunuyor. Elbette ki, TOKİ’nin tek başına bu talepleri karşılaması mümkün değil. Bu nedenle biz de konut projeleri ürettik. İlk olarak 128 daireli...