24 / 04 / 2024

TOKİ Emekli Evleri başvuru

TOKİ Emekli Evleri başvuru

Türkiye Emekliler Derneği, TOKİ projelerinde emeklilere ayrılan yüzde 25'lik kontenjanın yüzde 50'ye çıkartılması için çağrı yaptı. İşte emekliye kira öder gibi ev sahibi olma imkanı verecek olan çağrıyla ilgili tüm detaylar...

Kütahya İnköy TOKİ Emekli Evleri başvuru!

Kütahya İnköy TOKİ Emekli Evleri başvuru süreci 9 Aralık 2015 tarihinde başlayacak. Fiyatları henüz belli olmayan projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi!

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası!

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında, hak sahibi olan Emekliler için hak belirleme kurası yapılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası ne zaman?

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

TOKİ Batman Emekli Evleri'nin teslimleri 1 ay uzatıldı!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından emekliler için yapılan TOKİ evleri ile ilgili açıklama yapıldı.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

160 konut olarak yükselen TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri'nde başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kura!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Toplamda 160 adet dairenin satışlarına devam ettiği projede başvuru ücreti 500 TL'dir.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri başvurusu!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri başvurusu bugün başlıyor ve devam ediyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 160 adet daire yer alıyor.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Evleri başvurusu!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Evleri başvurusu 27 Haziran Pazartesi günü başladı ve devam ediyor. Projede ödeme planına göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Sivas İmranlı TOKİ Emekli Evleri kura sonucu!

Sivas İmranlı TOKİ Emekli Evleri kura sonucu bugün çekildi. Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Sivas İmranlı'da ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Sivas İmranlı TOKİ Emekli Evleri kura!

Sivas İmranlı TOKİ Emekli Evleri kura çekimi 18 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Fiyatların 77 bin 500 TL'den başladığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli Evleri kura tam liste!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli Evleri kura tam liste haberimizde yer alıyor. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı Emekli TOKİ Kahramanmaraş projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldı. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Evleri 2016 kura!

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Evleri 2016 kura çekilişi ertelendi. Toplamda 500 adet dairenin emekli kategorisinde satışa çıkarıldığı TOKİ Balıkesir Manyas projesinde daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Emekli Evleri başvuru Haberi

TOKİ Emekli Evleri başvuru

Kirada oturan emekliler, Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) müjdeler geldi. TOKİ ile düşük ödemelerle ev sahibi olma imkanı sunuyor. TOKİ, bunun için emeklilere projelerinden yüzde 25 kontenjan ayrılacak.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, şimdi bu oranın artırılması gündeme geldi. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Mali Sekreteri Ömer Kurnaz, çok sayıda emeklinin ilerleyen yaşına karşı hala bir ev sahibi olamadığını ve kirada oturmak zorunda kaldığını sözlerine ekledi. Kurnaz, şu açıklamalarda bulundu:

"Emeklilere TOKİ konutlarından kontenjan ayrılmasını sağlayan uygulamanın kapsamının genişletilmesini ve yüzde 25 olan kontenjan oranının yüzde 50'ye çıkarılmasını istiyoruz."

Uygulama ile çok sayıda emeklinin yıllarca hayalini kurduğu bir eve sahip olduğunun altını çizen Kurnaz, şu ifadeleri kullandı:

3 EMEKLİNİN 1'İ KİRADA

"Alt gelir grubuna yönelik bu uygulamanın öncelikle emeklileri konut sahibi yapacak bir devlet...