25 / 04 / 2024

toki erzincan kemah

toki erzincan kemah

TOKİ Erzincan İli Kemah İlçesi Çarşı Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ'den Erzincan Kemah'a konut geliyor!

Erzincan Kemah İlçesine TOKİ tarafından konut yapılması planlanıyor. Kemah ilçesinde yapılması planlanan baraj projeleri ile üç mahallenin sular altında kalacak olması ve mahalle sakinlerinin ilçeden ayrılmamaları için TOKİ tarafından ilçede proje başlatılıyor.

TOKİ Erzincan Kemah'ta Tarımköy Konutları, cami ve büfe ihalesi!

TOKİ Erzincan Kemah'ta 60 adet Tarımköy Konutu, 100 kişilik cami ve büfe 4 Aralık 2012 Salı günü ihaleye açılıyor...

Erzincan Kemah TOKİ'de 2+1'ler 608 bin TL'ye!

TOKİ'nin merakla beklenen 250 bin konut projesinde inşa edeceği Erzincan projelerinin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Erzincan Kemah projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Erzincan Kemah TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Erzincan Kemah TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Erzincan Aşağıgedik 285 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Kemah Aşağıgedik Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan Kemah 285 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Kemah projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan Kemah 285 konut ihalesi 12 Ekim'de!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Erzincan Kemah projesinin ihalesini 12 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan Kemah 94 konut ihalesi yarın!

Erzincan Kemah Çarşı Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Erzincan Kemah 94 konut ihalesi 19 Mart'ta!

Erzincan Kemah Çarşı Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 19 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Erzincan Kemah projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Kemah Çarşı Mahallesi'nde hayata geçireceği 94 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Erzincan Kemah 95 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli Kemah İlçesi Çarşı Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Erzincan Kemah'a 94 konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Erzincan Çarşı Mahallesi'nde 94 adet konut inşa edecek.

TOKİ Erzincan 94 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli Kemah İlçesi Çarşı Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Erzincan Kemah'a 94 konut yapacak!

TOKİ Erzincan İli Kemah İlçesi Çarşı Mahallesi'nde 94 yeni konut inşa edecek. TOKİ Erzincan Kemah için ihale tarihi belli oldu.

TOKİ Erzincan Kemah 94 konut ihalesi bugün!

TOKİ Erzincan İli Kemah İlçesi Çarşı Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılıyor.

Erzincan Kemah Tuzlaköy Barajı'nda sona gelindi!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Erzincan'da Gölsu Projesi kapsamında inşa edilen Kemah Tuzlaköy Barajı'nın çalışmalarında sona gelindi.

toki erzincan kemah Haberi

toki erzincan kemah

Erzincan İli Kemah İlçesi Çarşı Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası : 2017/351197

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi :  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı : Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Yapılacağı yer : Erzincan

c) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalandığı...