29 / 03 / 2024

TOKİ Esenler kentsel dönüşüm

TOKİ Esenler kentsel dönüşüm

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler 1. Etap, 3. Bölge ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Esenler TOKİ 3. Bölge detayları!

Esenler TOKİ 3. Bölge detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 11 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Esenler'de 100 bin konut yenileyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenler Belediyesi tarafından Esenler'de kentsel yenileme çalışmaları kapsamında 23 bin 829 konut dönüştürüldü. Esenlerde 100 bin konutun yenilenmesi gerektiği belirtildi.

İstanbul Esenler'de 60 bin konut kentsel dönüşümle yeniden inşa edildi!

Esenler Belediye Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini belirterek bugüne dek 60 bin konutun yıkılarak yeniden yapıldığını söyledi.

Esenler'deki 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Yol haritası açıklanıyor! 

17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesindeki son durumu proje alanlarında açıklayacak. 

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

İstanbul TOKİ kura tarihleri! Esenler TOKİ çekiliş ne zaman başlayacak? İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri merakla araştırılıyor. Çekilişlerin büyük bir kısmının yapılacağı İstanbul için büyük bir heyecan var. İşte TOKİ Esenler kurası için araştırılan detaylar!

TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022?

TOKİ sosyal konutlarına hala yoğun bir ilgi var. En fazla konut İstanbul’da inşa edileceği açıklanmıştı. Peki TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022? İşte o detaylar!

Esenler'de 60 bin konut dönüştürülecek! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından Esenler'deki dev kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve Esenler kentsel dönüşüm projesiyle ilgili tüm merak edilenler...

İBB'nin Esenler'deki kentsel dönüşüm davasında karar çıktı!

İstanbul Esenler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin iptaline yönelik dava açan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne mahkemeden ret kararı çıktı.

TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Esenler kentsel dönüşümde kuralar çekildi! 

Esenler’de kentsel dönüşüm projesi dahilinde 531 konutun sahipleri belli oldu. Program dahilinde Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu açıklamalarda bulundu. 

Esenler kentsel dönüşümde kuralar yarın çekiliyor!

"Akıllı ve Güvenli Şehir Esenler” projesi ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri belli oluyor. Proje dahilinde 531 konutun kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 598 yeni konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yatırımlarında hız kesmiyor. TOKİ Esenler'de 598 adet konut inşa edecek. TOKİ, Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3. Etap 1. Bölge 598 adet konut inşaatı projesinin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 598 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımlarını hızla sürdürüyor. TOKİ Esenler'de 598 adet konut inşa edecek. 

TOKİ'den İstanbul'a 598 yeni konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. TOKİ Esenler'de 598 adet konut inşa edecek. 

TOKİ Esenler kentsel dönüşüm Haberi

TOKİ Esenler kentsel dönüşüm

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Esenler projesi için düğmeye bastı.

2023 yılına kadar kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut hayata geçirecek olan TOKİ, İstanbul Esenler'de 475 yeni konut inşa edecek.

İstanbullu vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ geçtiğimiz yıl Kayaşehir'de 862, Silivri'de 1.352, Şile'de ise 103 yeni konut hayata geçirdi.

TOKİ Esenler 1. Etap 1. Bölge ihalesi 25 Şubat 2019 tarihinde, 1. Etap 2. Bölge ihalesi 20 Mart 2019 tarihinde yapıldı.

İstanbul İli, Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap, 3. Bölge 475 Adet Konut ve 26 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

İhale ilanı:

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm...