25 / 04 / 2024

İBB'nin Esenler'deki kentsel dönüşüm davasında karar çıktı!

İBB'nin Esenler'deki kentsel dönüşüm davasında karar çıktı!

İstanbul Esenler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin iptaline yönelik dava açan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne mahkemeden ret kararı çıktı.



Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin iptal olması için İBB dava açmıştı. İBB'nin açtığı davaya ret kararı geldi.

Esenler Belediyesi Başkanı Tevfik Göksu yaşanan gelişmeyi Twitter'dan duyurdu. Göksu, "5 yılda 100 bin konut" sözü veren CHP'li İBB Başkanı, anlaşılan kendi sözünü tutmayınca bu sefer de yapanı engelleme peşine düştü" diye açıkladı.

Tevfik Göksu'nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

İBB nin Esenler deki kentsel dönüşüm davasında karar çıktı!

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; "Esenler'de gerçekleştirdiğimiz Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin iptali için dava açan CHP'li İBB, davayı kaybetti. İstanbullulara "5 yılda 100 bin konut" sözü veren CHP'li İBB Başkanı, anlaşılan kendi sözünü tutmayınca bu sefer de yapanı engelleme peşine düştü"

 

Esenler’de gerçekleştirdiğimiz Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin iptali için dava açan CHP’li İBB, davayı kaybetti.

İstanbullulara “5 yılda 100 bin konut” sözü veren CHP’li İBB Başkanı, anlaşılan kendi sözünü tutmayınca bu sefer de yapanı engelleme peşine düştü. pic.twitter.com/YZL3A8Rb7D

— Mehmet Tevfik GÖKSU (@mt_goksu) February 22, 2022

 

Tevfik Göksu'dan İBB'ye İncirli-Beylikdüzü Metrosu yanıtı!

TOKİ'den İstanbul'a 255 konutluk yeni proje!


Geri Dön