27 / 04 / 2024

toki ev ilanları

toki ev ilanları

TOKİ, hükümetin açıkladığı konut finansman projesinin akabinde 20 bin lira peşinatla aylık bin 200 lira taksitli ödemelerle 3+1 daireleri satışa çıkardı. TOKİ, kampanyasının 24 Mayıs'ta sona ereceği açıklanmıştı. Başvuru süresi uzatıldı. İşte detaylar...

Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı

Artan kiralar ve fiyatlar nedeniyle ev hayali kuranların sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konut piyasasındaki durgunluk sürerken konut ilanlarındaki rakamlarda da gerileme başladı. Satış süreleri uzarken, fiyatlar da düşüşe geçti. Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı.

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Sahte ev ilanlarında temizlik: 30 günde yüzde 10'u silindi

Ev ilanları için yapılan düzenleme ve bakanlığın yaptığı denetimlerle verdiği cezalar etkisini göstermeye başladı. İlan sitelerindeki sahte ilanlar bir bir siliniyor...

Ev sahiplerinden asgari ücret çıkartması: Kiralık ev ilanlarını tek tek geri çektiler!

Milyonlarca asgari ücretlinin beklediği gibi ev sahipleri de asgari ücret merakla bekliyor. Ev sahipleri asgari ücret belli olmadan, kiralık ev ilanlarını kaldırdı, Ocak ayını bekliyor.

Sahte ev ilanları bir bir siliniyor! 3 sitede silinen satılık konut ilanı sayısı 15 bin oldu! 

İlan sitelerine gelen düzenleme sonrası sahte ilanlar peş peşe siliniyor. Açıklanan rakamlara göre, 3 sitede silinen satılık konut ilanı sayısı 15 bin oldu. İşte ayrıntılar...

Ev almak isteyenler aman dikkat! Ucuz diye hemen atlamayın, dolandırıcılar avını bekliyor! 

İnternetten ev ilanlarına bakarken ince eleyip sık dokumak gerekiyor. Çünkü bazı fırsatçılık sahte ilanlarla dolandırıcılık yapıyor. Bunun son örneğine Kütahya'da rastlanıldı. İşte dolandırıcıların yeni oyunu...

Ucuz ev alayım derken tuzağa düşmeyin! Uzmanlar uyardı: 'Hisseli ev' ilanlarına dikkat!

Gayrimenkul sektöründe daha çok arsa ve tarla ilanlarında bulunan ‘hisseli’ tanımına artık konutlarda da karşılaşılıyor. Daha uygun fiyatlı bu konutlar için uzmanlar uyarıyor: cazip görünse de riskler var...

Satılık ev ilanlarında rekor artış! Konutta talep arttı, satışlar katlandı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından yükselen konut değiştirme talebi, şehirler arası göç ve yatırım için alınan evlerin yüksek fiyattan satılmak istenmesi ikinci el piyasayı etkiledi. Fiyatlar resmen fırladı. 

TOKİ para iadesi nasıl alınır? Para iadesi neden uzun sürer? TOKİ ev çıkmazsa para iade ne zaman?

TOKİ para iadesi şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İade bekleyen vatandaşlar, bu konuda sordukları sorulara yanıt arıyorlar. İşte detaylar!

Dayanışma gücü! Kiralık evler ücretsiz veriliyor

Türkiye'yi sarsan iki deprem sonrasında, ülke genelinde birçok kiralık ev ilanlarının yayınlandığı internet sitelerinde, ev sahipleri kiralık ibarelerini kaldırdığı ilanları 'Depremzedeler için ücretsiz' olarak güncelledi.

Fırsatçılardan ev ilanlarına yeni yıl zammı!

Orta gelirli vatandaşlar için hayata geçirilen Yeni Evim konut kampanyasının duyurulmasından sonra bazı ilanlarda fiyatlar bir anda artırıldı. 

TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında yapılan kura çekimi gündemde yer alırken, TOKİ’ye dair sorular da sorulmaya devam ediyor. İşte bu konu nezdinde “TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?” sorusunun yanıtı!

TOKİ ev çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ ev çekilişi ne zaman, TOKİ kura çekilişi ne zaman olacak, TOKİ ne zaman çekiliyor? sorularına dair detaylar konut alıcıları tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

toki ev ilanları Haberi

toki ev ilanları

TOKİ tarafından inşa ettirilen Malatya Pütürge Tepehan Mah. 96 Adet Konut Projesi” kapsamında; 3+1 ve 2+1 nitelikli 56 adet konutun kuralı satışına ilişkin  24 Mayıs'ta sona ereceği açıklanani başvuru toplama işlemleri süresi uzatıldı. Ev sahibi olmak isteyenler 31 Mayıs 2022 tarihine kadar TOKİ'ye ev satın almak için başvuruda bulunabilecek.

TOKİ, yine 30 Mayıs 2022, Saat 11:00’de gerçekleştirileceğini açıkladığı Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurasını da 03 Haziran 2022 saat: 11:00 tarihine erteledi.

TOKİ tarafından inşa edilecek 3+1 dairelerin ortalama fiyatları 325 bin lirayla 400 bin lira arasında değişiyor. Ödemeler için belirlenen taksitleri memur maaşı artış türüne göre belirleniyor. 

Proje Adı: MALATYA İLİ PÜTÜRGE İLÇESİ TEPEHAN MAHALLESİ 96 ADET KONUT İNŞAATI

Satışa Sunulan Konut Sayısı: 2+1 konut 36 adet ,3+1 konut 20...