28 / 03 / 2024

TOKİ Gaziantep Millet Bahçesi ihalesi

TOKİ Gaziantep Millet Bahçesi ihalesi

TOKİ Gaziantep Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Gaziantep Millet Bahçesi çalışmalarında son durum!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun yerine inşa edilecek millet bahçesi alanında inceleme gerçekleştirdi. 

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

Gaziantep Millet Bahçesi'nde millet kıraathanesi ve kütüphane de olacak!

57 bin 485 metrekarelik alana sahip olan Gaziantep Millet Bahçesi'nde bin 300 metrekarelik alana kütüphane ve millet kıraathanesi inşa edilecek. Gaziantep Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Gaziantep Millet Bahçesi 72 milyon TL'ye mal olacak!

İnşa edilecek millet bahçeleri için milyonlar harcayan TOKİ, Gaziantep’e Millet Bahçesi inşa etmek için sözleşme imzaladı.

Gaziantep Millet Bahçesi'nin detayları paylaşıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu’nun yerine inşa edilecek olan Gaziantep Millet Bahçesi’ne ilişkin çalışmaları anlattı, projede gelinen son durumu masaya yatırdı.

TOKİ’den Gaziantep'e millet bahçesi!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Gaziantep Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Gaziantep Millet Bahçesi Planı’na itiraz!

Gaziantep Kent Konseyi, STK ve çeşitli odalar 30 Ekim’de ihaleye çıkacak Millet Bahçesi planına itiraz etti.

Gaziantep Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Kent Merkezi Millet Bahçeleri ve Millet Bahçelerine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Gaziantep Millet Bahçesi ihalesi 30 Ekim'de!

TOKİ Gaziantep Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Gaziantep Millet Hanı restore edildi!

Gaziantep'te yer alan Millet Hanı, iş adamı Mustafa Geylani tarafından restore edildi. 500 yıldan uzun süredir ayakta kalan han, otopark yapılmaktan kurtuldu.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil alt gelir başvuru bedeli!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 8 bin 371 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor. Peki TOKİ Gaziantep Şehitkamil alt gelir başvuru bedeli ne kadar?

Gaziantep Şehitkamil TOKİ alt gelir grubu başvuru 2015!

Başvuruları devam eden TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent'ta fiyatlar 69 bin 756 TL'den başlıyor. Proje 2+1 dairelerden oluşuyor. İşte Gaziantep Şehitkamil TOKİ alt gelir grubu başvuru 2015 detayları...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuruları için son 3 gün!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuruları için son 3 gün. Daire fiyatlarının 100 bin 204 TL'den başladığı projede 3 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlar yer alıyor.

TOKİ Gaziantep Millet Bahçesi ihalesi Haberi

TOKİ Gaziantep Millet Bahçesi ihalesi

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Gaziantep'te millet bahçesi inşa ettirecek.

TOKİ Gaziantep Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Ekim'de yapılacak. 

İhale ilanı:
TOKİ Gaziantep Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Ekim 2019 tarihinde saat 14:30'da...