26 / 04 / 2024

toki giresun son başvuru tarihi 2017

toki giresun son başvuru tarihi 2017

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 304 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun 2023 projesini bekleyenler aman dikkat! 63 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

Yeni konut projesi yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun'da da 63 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Giresun Aksu alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Merkez Aksu alt gelir grubu projesinde yer alan 30 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Giresun son başvuru tarihi bugün!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki konutlar için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 304 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun Güce 2017 son başvuru!

TOKİ'nin Giresun Güce projesinde stoklarda kalan 2 adet konut açık satış ile satılıyor. Peki, TOKİ Giresun Güce 2017 son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 304 adet açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ Giresun Merkez son başvuru tarihi!

TOKİ Giresun Merkez projesinde yer alan 287 konut açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Giresun Merkez son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi...

TOKİ Giresun Güce son başvuru tarihi!

46 adet dairenin kurasız olarak açık satışa çıkarıldığı TOKİ Giresun Güce projesinde başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Giresun Güce son başvuru tarihi...

Giresun Güce TOKİ Evleri son başvuru!

Giresun Güce TOKİ Evleri son başvuru 30 Eylül 2016 Cuma günü olarak belirlendi. Projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap son başvuru ne zaman?

95 konutluk TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap projesindeki daireler için satış süreci henüz başlamadı. Peki, TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap son başvuru ne zaman?

TOKİ Giresun Güce son başvuru günü!

Fiyatların 83 bin 337 TL'den başladığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. İşte TOKİ Giresun Güce son başvuru günü...

TOKİ Giresun Güce son başvuru!

TOKİ'nin Giresun Güce Toplu Konut Uygulaması projesi kapsamında hayata geçirdiği 46 konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışta.

toki giresun son başvuru tarihi 2017 Haberi

toki giresun son başvuru tarihi 2017


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 304 adet konut satışa sunulmuştu.


TOKİ Merkez Aksu ve Küçükköy'de yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. 


Konut fiyatlarının 161 bin 695 TL ile 264 bin 455 TL arasında değiştiği projeden 108, 120, 144 ve 24 ay taksitle konut sahibi olunabiliyor.


Yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25 ve yüzde 40 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Giresun'da en düşük taksit bedeli 842,17 TL olarak...