27 / 04 / 2024

toki islahiye kura sonucu

toki islahiye kura sonucu

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı işbirliğiyle yapılan alt gelir sahiplerine verilecek 352 konut için kura çekimi yapıldı.

İslahiye TOKİ kuraları 17 Kasım'da çekilecek!

İslahiye ilçesinde, TOKİ tarafından yaptırılan konutlar için kura çekimi yapılacak. Konutlar için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, 183'ü engelli statüsünde olmak üzere bin 211 başvuru yapıldı.

TOKİ Gaziantep İslahiye kuraları çekildi!

TOKİ ve İslahiye Belediyesi işbirliğiyle Fevzipaşa Mahallesi'nde yaptırılan 2+1 ve 3+1 oda kapasiteli 163 konut için kura töreni düzenlendi. Düzenlenen kura çekimine İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural da katıldı...

TOKİ Gaziantep kuraları çekiliyor! TOKİ Nizip ve İslahiye kura sonuçları 2022!

Gaziantep'te TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi"nde inşa edilecek olan konutların kuraları çekildi. İşte TOKİ Nizip ve İslahiye kura sonuçları 2022...

TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonucu 10.07.2020!

TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonucu 10.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonucu 10.07.2020 listesi ve Gaziantep İslahiye kura sonuçları...

TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonuçları 10 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi! 

TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonuçları 10 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonuçları 10 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonucu...

TOKİ İslahiye kura sonuçları 14.07.2018!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap projesinde kura bugün çekiliyor..

TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Gaziantep İslahiye konut belirleme kurası bugün saat 11:00'de başladı. Peki, TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonuçları 14.07.2018!

Toplam 596 konutun yer aldığı Gaziantep İslahiye TOKİ projesinde konutlar sahiplerini buluyor. İşte TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonuçları 14.07.2018..

TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonuçları!

TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonuçları henüz açıklanmadı. TOKİ Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi projesinde kura çekilişi 14 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi!

200 konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi ne zaman?

Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ 2016 kura listesi!

Toki ile Niğde Çamardı Belediyesi'nin işbirliğiyle hayata geçirilen 212 konut için kuralar çekildi. İşte, Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ 2016 kura listesi...

Bilecik Bozüyük TOKİ Emekli kura çekilişi bugün!

TOKİ Emekli Bilecik Bozüyük Evleri' nde toplamda 197 adet daire emeklilere özel satışa çıkarılıyor. Bilecik Bozüyük TOKİ Emekli kura çekilişi bugün saat 10:00'da yapılacak.

2016 Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Emekli kura!

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplam 250 adet daire emekliler için satışta. 2016 Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Emekli kura çekilişi 22 Nisan 2016 gününde yapılacak.

toki islahiye kura sonucu Haberi

toki islahiye kura sonucu


Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı işbirliğiyle yapılan alt gelir sahiplerine verilecek 352 konut için kura çekimi yapıldı. 

İslahiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan kura çekimine, Aile ve Sosyal Bakanlığı Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, SYGM Daire Başkanı Huriye Seven, Sosval Yardımlar Genel Müdür Yardımcı Ramazan Özdağ, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahın, Gaziantep AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İslahiye Kaymakam Vekili Nurdağı Kaymamı Seyfullah Ordueri, Belediye Başkanı Kemal Vural ile kuraya katılacak kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okumansın ardından bir konuşma yapan TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Aile...