28 / 03 / 2024

toki istanbul 2022 projeleri

toki istanbul 2022 projeleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mega kent İstanbul'da tam 5 bin 991 konut inşa edecek.

TOKİ'den İstanbul'a 15 bin konut ve ticari ünite geliyor! Milyonlara son dakika müjdesi! Resmen açıklandı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, afet konutları ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında mega kent İstanbul'da 12 bin 73 konut ve ticari ünitenin inşaatı devam ettiğini yaklaşık 15 bin konut ve ticari ünitenin proje çalışmalarının da sürdüğünü söyledi. İşte detaylar...

TOKİ'den son dakika müjdesi! Kanal İstanbul manzaralı 3 proje için düğmeye basıldı! 2.181 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kanal İstanbul manzaralı konut projeleri için düğmeye bastı. TOKİ Arnavutköy projeleri kapsamında 3 projede 2.181 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ 100 bin konut İstanbul projesi resmen başlıyor! O ilçeye tam 440 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Esenler projesi resmen başlıyor. Söz konusu projeyle Esenler'e 440 konut inşa edilecek.

TOKİ'den İstanbul'a 255 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler'de 255 konut ve 48 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den İstanbul'a 1.313 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da 1.313 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den İstanbul'a 129 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği BakanlığıToplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Şile'de 129 yeni konut inşa edecek.

Borsa İstanbul, 2022 yılında dünyanın en fazla kazandıran borsası oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Borsa İstanbul’un dünyadaki borsalar arasında dolar bazında yüzde 105 ile en fazla getiriyi sağladığını açıkladı. Buna göre Borsa İstanbul 2022 yılında dünyanın gelir şampiyonu oldu.

Borsa İstanbul 2022'nin en çok kazandıran borsası oldu: 8 sıra yükseldi ve 330 milyar dolar piyasa değerine ulaştı!

Dünya genelinde borsa getirilerinin negatif olduğu 2022'de Borsa İstanbul, resmen getiri şampiyonu oldu. İşte TSPB'den konuya ilişkin yapılan o açıklama...

Borsa İstanbul 2022'de yeni yatırımcı rekoru kırdı

Merkezi Kayıt Kuruluşu Genel Müdürü Arıkan, Borsa İstanbul'un 2022'deki performansını değerlendirdi. Yatırımcı ilgisinde rekor kırıldığını belirten Arıkan, borsayla bu yıl tanışan yatırımcıların portföy büyüklüğünün iki katına çıktığını açıkladı.

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri! İstanbul Başakşehir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri büyük bir merakla araştırılıyor. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası kura çekiliş tarihlerinin ne zaman açıklanacağına dair her gün sayısız sorular yöneltiliyor. İşte detaylar!

İstanbul Avrupa Yakası TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ İstanbul 2022 nerede yapılacak?

TOKİ İstanbul kura çekilişi büyük bir merakla beklenmektedir. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası çekiliş tarihlerine dair aramalar hız kazandı. İşte detaylar!

TOKİ İstanbul 2022 projesi için beklenen gün geldi! 621 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul projesi için beklenen gün geldi. 621 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri! TOKİ Başakşehir kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri vatandaşların gündemini oluşturuyor. Özellikle İstanbul Başakşehir kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla araştırılıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

TOKİ İstanbul kura çekiliş takvimini açıkladı! Sosyal konut kuraları peş peşe çekiliyor! 2022 TOKİ İstanbul takvimi...

Milyonların beklediği TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihi netleşmeye başladı. İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki için 508 adet konut kura çekilişi için tarih açıklandı. İşte detaylar...

TOKİ Hakkari 2022 kuraları çekildi! Hakkari TOKİ kura sonucu 15 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Hakkari'de hayata geçirilecek sosyal konutlar için kuralar çekildi. TOKİ Hakkari kura sonuçları 15 Kasım 2022 listesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ kura çekimi tarihleri binlerce kişi tarafından merakla araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kura takvimi açıklandı mı? TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ Siirt 2022 kura çekimi sonuçları belli oldu mu? 8 Kasım 2022 TOKİ Siirt kura sonuçları!

TOKİ Siirt 2022 kura çekimi sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı heyecanla araştırılıyor. Siirt TOKİ projesine başvuru yapanlar kura sonucunu merak ediyor. İşte 8 Kasım 2022 TOKİ Siirt kura sonucu!

TOKİ Ardahan 2022 kura çekimi sonuçları açıklandı mı? 7 Kasım 2022 TOKİ Ardahan kura sonucu!

TOKİ Ardahan 2022 kura çekimi sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı TOKİ'nin Ardahan'daki 2 projesi için başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte 7 Kasım 2022 TOKİ Ardahan kura sonucu...

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

toki istanbul 2022 projeleri Haberi

toki istanbul 2022 projeleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul projeleri için düğmeye bastı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, İstanbul'da toplam 10 yeni proje hayata geçirilecek. Söz konusu projeler; Esenler, Arnavutköy, Kağıthane, Maltepe, Tuzla, Sancaktepe'de inşa edilecek.

İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın mega kent İstanbul'da hayata geçireceği o projeler...

1. Esenler Güney Alanı 440 konut (Kentsel dönüşüm projesi) 
İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3.Etap 3.Bölge 440 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 12 Eylül 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

2. Arnavutköy Baklalı 2. Etap 716 konut
İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Baklalı Mahallesi 2. Etap 716 Konut ve...