25 / 04 / 2024

TOKİ izmir ihale

TOKİ izmir ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İzmir Bayındır İlçesi'nde 147 konut ve 1 ticaret merkezinin inşaat işi 12 Ağustos 2014 saat 14.30'da ihaleye çıkıyor...

İzmir'de bir konut sitesi ayaklandı! Yönetime 16 milyon TL'lik 'usulsüz ihale' suçlaması!

İzmir Karşıyaka'da  604 daireli konut sitesinde yaşayanlar 16 milyon liralık 'usulsüz ihale' için site yönetime tepki göstererek yürüyüş gerçekleştirdi.

TOKİ Edirne projesi için yeni ihale tarihi belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri uygun ödeme koşulları ile konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Edirne projesinin de yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

TOKİ Ordu 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Ordu TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Aydın projesiyle bu ilçeye tam 322 yeni konut geliyor! İhale tarihi resmen açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. İşte Aydın TOKİ projesi ile ilgli detaylar...

TOKİ Mardin projesiyle 148 yeni konut geliyor! İhale tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin projesiyle Savur ilçesine 148 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Mardin 2023 projesi ihale tarihi...

Kanal İstanbul için yeni ihale!

TOKİ, Kanal İstanbul projesi dahilinde yeni bir ihaleye hazırlanıyor. Kurum, Sazlıdere Baraj Havzası’ndaki tarım arazileri için ihale düzenleyecek.

Kanal İstanbul'un yeni ihale tarihleri açıklandı!

TOKİ, Kanal İstanbul’un çevresinde hayata geçirilecek Yenişehir kapsamında Arnavutköy’de inşa edilecek konutlar için etap etap ihale gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Aliağa ihalesi 22 Eylül'de! 

TOKİ tarafından İzmir'in Aliağa ilçesinde inşa edilecek 2. Etap konutları için ihale tarihi belli oldu. 759 konutun inşa edileceği projenin ihale tarihi 22 Eylül'de yapılacak. 

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı yeni ihale gerçekleştiriyor. İhalede 1.422 bağımsız birim yenilenecek.

İzmir deprem konutları için ihale yapıldı!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremde evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilecek konutlar için çalışmalar başladı. 1.444 konut projesi ile ilgili ilk ihale yapıldı.

TOKİ Orhaneli 2. Etap için 15 Ekim'de yeni ihale!

TOKİ’nin Orhaneli’de yapacağı 2. etap konutların inşaat ihale tarihi belli oldu. 142 konutluk projenin ihalesinin 15 Ekim’de Ankara’da yapılacağını açıklandı.

TOKİ'den Koru Florya AVM için ihale!

TOKİ, 2015'te 730 milyon lira istediği ancak alıcı bulamadığı Koru Florya AVM için iki gün sonra yeniden ihale yapacak. 143 milyon TL indirime giden TOKİ, fiyatı 587 milyon TL'ye çekti. 

Zonguldak ‘Sahil Projesi’ 550 günde tamam!

TOKİ'nin ihale ettiği Zonguldak Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesinin 550 günde tamamlanması planlanıyor.

TOKİ izmir ihale Haberi

TOKİ izmir ihale

TOKİ, İzmir Bayındır İlçesi'nde 147 konut ve 1 ticaret merkezinin inşaat işini ihaleye çıkarıyor. İhale; 12 Ağustos 2014 saat 14.30'da yapılacak. 


İhale sonrasında sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içind yer teslimi yapılarak işe başlanacak. Tamamlanma süresi ise 510 gün olarak belirlendi. 


İhale ilanı: 


İHALE 

ALTYAPI VE ÇV.DÜZ.İNŞ. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI BİLKENT - Evrak No: 223-42727


T.C. BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)


İHALE İLANI


İZMİR İLİ BAYINDIR İLÇESİ 147 ADET KONUT VE 1 ADET TİCARET MERKEZİ İNŞAATI İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İŞİ 


T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI-TOKİ


İzmir İli Bayındır İlçesi 147 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir....