08 / 05 / 2024

toki kaç okul inşa etti

toki kaç okul inşa etti

Toplam 996 okul ve 15 üniversite ile bini aşkın projeyi yürüten Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2015 – 2016 eğitim öğretim yılında 1.163 derslikli 50 yeni okulu daha hizmete sunuyor.

ŞOK’ta okul şenliği başladı! Kırtasiye seti 29,95 TL, yapışkanlı not kağıdı seti 29,95 TL, resim defteri 19,95 TL...

Velilerin ve öğrencilerin okul hazırlığına destek olmak isteyen ŞOK, pek çok kırtasiye malzemelerine indirim yaptı. Bu doğrultuda, kırtasiye seti 29,95 TL’ye, yapışkanlı not kağıdı seti 29,95 TL’ye, resim defteri 19,95 TL’ye düştü. İşte 23 Ağustos Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

Toplam 4 bin 159 okul deprem riski altında! Hangi ilde kaç okul riskli?

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) yaptığı bilimsel bir çalışma sonucunda Türkiye genelinde toplam 4 bin 159 okulun deprem riski altında olduğunu açıkladı. Peki hangi ilde kaç okul riskli?

2022 - 2023 okul servis ücretleri kaç TL? Ankara İstanbul İzmir okul servisi ücretleri listesi

 2022 - 2023 eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte okul servisi fiyatları velilerin gündemine oturdu. Peki okul servis ücreti olarak kaç lira ödeyecek? Ankara İzmir İstanbul için belirlenen kilometrelere göre öğrenci servisi ücretlerini sizin için listeledik.

TOKİ Kağıthane projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Kağıthane projesinin detayları belli oldu. Proje 36 milyon TL'ye mal olacak.

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kağıthane projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kağıthane projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane'de 300 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kağıthane'yi yeniden dönüştürecek!

İstanbul Kâğıthane Yahya Kemal Mahallesi'nde istinat duvarı yıkılması nedeniyle çöken bina ve çevresindeki riskli yapılar, TOKİ tarafından yürütülecek dönüşüm projeleri ile yenilenecek.

TOKİ Başakşehir Ayazma 2019 projesine kaç başvuru geldi?

TOKİ Başakşehir Ayazma 2019 projesine kaç başvuru geldi? TOKİ Ayazma başvuru sayısı 2019 kaç oldu? İşte merak edilen cevaplar....

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 2019 projesine kaç başvuru geldi?

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 2019 projesine kaç başvuru geldi? TOKİ Kayabaşı başvuru sayısı 2019 kaç oldu? İşte merak edilen yanıtlar...

TOKİ Bursa Nilüfer'e kaç başvuru geldi 2019?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan 50 bin sosyal konut kampanyasına 500 binden fazla başvuru geldi. Peki TOKİ Bursa Nilüfer'e kaç başvuru geldi 2019? İşte TOKİ Bursa Nilüfer başvuru sayısı 2019...

TOKİ Tuzla Aydınlı'ya kaç başvuru geldi? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Türkiye'nin 67 ilinde başlattığı 50 bin sosyal konut kampanyasına adeta başvuru yağıyor. Peki TOKİ Tuzla Aydınlı'ya kaç başvuru geldi? İşte TOKİ Tuzla Aydınlı başvuru sayısı 2019...

TOKİ başvuru sayısı kaç oldu?

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına talep yağıyor. Kampanyaya gelen başvuru sayısı 500 bini geçti. Peki TOKİ 2019 kampanyasında hangi ile kaç başvuru geldi?

toki kaç okul inşa etti Haberi

toki kaç okul inşa etti

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), çocuklarımızın ve gençlerimizin, modern eğitim kurumlarında öğrenim görmeleri amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında güvenli, sosyal ve akademik ihtiyaçları fiziki açıdan karşılanan yüksek nitelikli yüzlerce yapı inşa ediyor. 996 okul ve 15 üniversite ile bini aşkın projeyi yürüten TOKİ, eğitim altyapı hizmetlerini kesintisiz sürdürüyor. İdare 2015 – 2016 eğitim öğretim yılında ise 1.163 derslikli 50 yeni okulu daha hizmete sunuyor.


TOKİ Başkanı, “Eğitim kurumlarımıza özel önem veriyoruz”


Genç nesillere, kaliteli eğitim imkânı sunmak için büyük bir çaba verildiğini belirten TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ tarafından yürütülen bini aşkın eğitim kurumu projesinin bu gayretin somut kanıtı olduğuna işaret etti. Turan şöyle devam etti: “Milli Eğitim Bakanlığımız ile üniversitelerimizin önemli bir paydaşı olarak hizmet sunuyoruz. Konut üretimlerimizle eş...