27 / 04 / 2024

TOKİ Kandıra

TOKİ Kandıra

Üretimde yatay mimari ve yöresel dokuyu esas alan TOKİ'nin Kocaeli Kandıra'da inşa ettiği 206 konutluk yerleşim, bölge sakinlerine güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor…

TOKİ Kandıra projesinin inşaatı bu yıl sonunda başlıyor!

Kandıra Belediyesi'nin, TOKİ ile birlikte yürüttüğü toplu konut projesinde arazideki mülkiyet sorunu çözüldü, proje başlıyor.

TOKİ, Kandıra'da yapacağı konut sayısını 208'e düşürdü!

TOKİ tarafından Kandıra'da yapılacak olan evler için başvurular sona erdi. İhale sürecinde olan projede 518 daire yapılması planlanırken, yeterli talep olmadığından 208 daire inşa edilecek

TOKİ Kandıra'da son durum ne?

Kandıra TOKİ'de Kandıra Belediyesi ile TOKİ işbirliğiyle yapılan Kandıra TOKİ'nin şuan ki durumuyla ilgili kimse bir şey bilmiyor, herkes merakla bir sonuç bekliyor mu? hiç kimsenin haberi yok.

TOKİ'den Kandıralılara büyük jest!

TOKİ tarafından Kandıra'ya yapılması kararlaştıran 2+1 ve 3+ I dairelerden oluşacak 518 konut için yapılan indirimin ardından Başkan Köken ile yapılan görüşme sonrası müracaat süresi 31 Aralık 2014 tarihine kadar uzatıldı

TOKİ Kandıra'nın başvuru süresi 31 Aralık 2014'e kadar uzatıldı!

TOKİ tarafından Kandıra'ya yapılması kararlaştıran 2+1 ve 3 + 1 dairelerden oluşacak 518 konut için yapılan indirimin ardından Başkan Köken ile yapılan görüşme sonrası müracaat süresi 31 Aralık 2014 tarihine kadar uzatıldı.

TOKİ, Kandıra'da 2. kez indirime gitti!

Ünal Köken vatandaşların daha kolay konut sahibi olabilmesi için Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı ile yaptığı görüşmeler sonuç verdi. Böylelikle (TOKİ) Kandıra’ya yapılacak olan konutlar da indirime gitti.

TOKİ, Kandıra'da fiyatları 2. kez düşürdü!

TOKİ tarafından Kandıra'da yapılması planlanan konutlara beklenen ilgi olmayınca, fiyatta ikinci kez indirime gidilmesine karar verildi. Konutlar için son başvuru tarihi 30 Eylül olarak açıklandı.

TOKİ Kandıra'da 2. indirim!

Ünal Köken vatandaşların daha kolay konut sahibi olabilmesi için Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı ile yaptığı görüşmeler sonuç verdi. Böylelikle (TOKİ) Kandıra’ya yapılacak olan konutlar da indirime gitti.

TOKİ Kandıra’da indirime gitti!

Ünal Köken vatandaşların daha kolay konut sahibi olabilmesi için Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı ile yaptığı görüşmeler sonuç verdi. Böylelikle (TOKİ) Kandıra’ya yapılacak olan konutlar da indirime gitti.

Kandıra TOKİ başvuruları devam ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kandıra'ya yapılacak olan konutlara, vatandaşların talebi üzerine İndirim kampanyası düzenledi. Kampanya ile isteyen herkes aylık 487 tl taksitle konut sahibi olabiliyor.

TOKİ'nin Kandıra Konutları'nda indirim yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kandıra'ya yapılacak olan konutların fiyatlarında indirime gidildi. Talebin az olması üzerine Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, süre uzatımı ve fiyatlarda indirim talep etmişti.

TOKİ Kandıra'ya 518 adet konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kandıra'ya 518 adet konut yapacak. Kandıra Belediyesi ile birlikte yapılacak olan konutlar iki tipte yapılacak. Konutların 173 adedi 2+1, 345 adedi ise 3+2 şeklinde olacak...

TOKİ Kocaeli Kandıra 2022 projesinde 608 bin TL’den başlayan fiyatlar!

TOKİ Kandıra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Kandıra 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Kandıra projesi güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor!

Üretimde yatay mimari ve yöresel dokuyu esas alan TOKİ'nin Kocaeli Kandıra'da inşa ettiği 206 konutluk yerleşim, bölge sakinlerine güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor…

TOKİ Kandıra Emekli kura sonucu listesi!

TOKİ Kandıra Emekli kura sonucu listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 270 adet konut bulunuyor.

Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları açıklandı mı?

Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları...

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu kazananları!

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu kazananları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 270 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ tarafından, Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde hayata geçirilen 260 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kandıra TOKİ Emekli sonuçları 07.03.2018!

Kandıra TOKİ Emekli sonuçları 07.03.2018 henüz belli olmadı. Kandıra TOKİ Emekli sonuçları 07.03.2018 açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu sorgulama!

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu 07.03.2018 henüz belli olmadı. TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli Konutları'nın kura çekilişi 7 Mart'ta!

TOKİ ve Kandıra Belediyesi iş birliğiyle inşa edilen Kandıra Emekli projesindeki 70 konutun kura çekilişi 7 Mart'ta yapılacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları başladı!

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları başladı. Toplamda 2 adet 3 oda 1 salon şeklinde dairelerin yer aldığı projede satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Kocaeli Kandıra TOKİ sözleşme tarihleri 2017!

Kocaeli Kandıra TOKİ sözleşmeleri 17 Temmuz-21 Temmuz tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları'nın sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde hayata geçirilen 95 konutun sahipleri belirlendi.

TOKİ Kocaeli Kandıra kura sonuçları listesi!

Kocaeli Kandıra TOKİ'deki konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Projede yer alan 95 adet konut 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Kandıra Haberi

TOKİ Kandıra

Sürdürülebilir yerleşimler oluşturma vizyonu doğrultusunda yatay mimari, yöresellik ve mahalle eksenli projeler yürüten TOKİ, kaliteli, estetik ve mimari hassasiyetleri gözeten bir yaklaşımla üretimlerini sürdürüyor. Kocaeli Kandıra'da alt ve orta gelir grubunda yer alan vatandaşlar için üretilen yaşam alanı, az katlı yapılaşma planıyla dikkat çekiyor.

TOKİ Dergi’de yer alan habere göre; 217 ada 272 parselde 13 blok şeklinde planlanan 206 konutluk yerleşimde konutlar zemin üzerine üç kat olarak tasarlandı. Farklı büyüklüğe sahip dairelerin bulunduğu bloklar 2+1 ve 3+1 planlı dairelerden oluşuyor. 175 araçlık otoparkın yer aldığı yaşam alanında konut sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap veren bir de ticaret merkezi bulunuyor. Engelli dostu bir tasarım kurgusunun uygulandığı yerleşimde, ihtiyaca uygun asansörler, kaldırımlarda ve bina girişlerinde rampalar ile engelli araç park alanları yer alıyor.

ESKİ İLE...