23 / 04 / 2024

TOKİ Karaman Bölükyazı konutları

TOKİ Karaman Bölükyazı konutları

Karaman Bölükyazı Köyü'nde TOKİ imzası ile yeni proje inşa edilecek. İhalesi 8 Kasım'da yapılacak TOKİ Karaman Bölükyazı projede 265 adet konut yer alacak...

İstanbul Fikirtepe’de 11 bin bağımsız bölüm yükseliyor!

2010 yılında kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Fikirtepe’de çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında TOKİ'nin iştiraki Emlak Konut GYO tarafından 11 bin bağımsız bölüm  inşa edilecek.

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticiliğine Esra Mutlu'nun, yatırımcı ilişkileri bölüm üyeliğine Koray Beşok'un atanmasına ve Selen Karaman'ın yatırımcı ilişkileri bölüm üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi. 

TOKİ Karaman Merkez 265 konut ihalesi bugün!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ Karaman Bölükyazı 265 konut ihalesi yarın!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman 265 konut ihalesi 11 Şubat'ta!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman Merkez 265 konut ihalesi bugün!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Karaman 265 konut ihalesi yarın!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Karaman'a 265 yeni konut!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Konya-Karaman YHT'nin test sürüşleri yıl sonu başlıyor!

İç Anadolu'yu Akdeniz Bölgesi'ne bağlayacak Konya-Karaman-Mersin hızlı tren hattının ilk etabı olan Konya-Karaman bölümünün test sürüşleri bu yıl sonunda başlıyor.

TOKİ Park Mavera 3 asli edime bağımsız bölüm listesi!

TOKİ Park Mavera 3 projesine ait "Asli Edime Konu Bağımsız Bölüm Listesi" ile "Proje Vaziyet Planı ve Görseli" yayınlandı. 

TOKİ Karaman 265 konut ihalesi yarın!

Karaman İli, Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Karaman Bölükyazı 265 konut ihalesi 8 Kasım'da!

Karaman Bölükyazı Köyü'nde TOKİ imzası ile yeni proje inşa edilecek. İhalesi 8 Kasım'da yapılacak TOKİ Karaman Bölükyazı projede 265 adet konut yer alacak...

TOKİ Karaman Bölükyazı konutları Haberi

TOKİ Karaman Bölükyazı konutları

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen yeni projelerden Karaman'da nasibini aldı. Karaman'ın Merkez ilçesine bağlı Bölükyazı Köyü'nde yeni projeye hazırlanan TOKİ, inşaat ile altyapı ve çevre düzenleme işi ihalesinin tarihi açıkladı.


Karaman Bölükyazı projesini ihale takvimine alan TOKİ, bölgede 265 adet konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ, konutların dışında bir de bölgede cami yapacak.


TOKİ Karaman Bölükyazı Köyü 265 konut ile 1 adet cami inşaat ihalesi 8 Kasım'da yapılacak. 


İhale ilanı:

Karaman İli, Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Kasım 2017 tarihinde saatı 14:00'te...