20 / 04 / 2024

toki karşıyaka stadyum ihale

toki karşıyaka stadyum ihale

Izmir'de Göztepe ve Karşıyaka'ya yapılacak statlar için TOKİ'nin Aralık ayı içinde ihaleye çıkılacak. Alsancak Stadı'nın tüm takımlara hizmet verememesi nedeniyle İzmir'de yeni stat yapımı için çalışmalar devam ediyor.

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Elazığ Karşıyaka başvuruları 8 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi alt gelir grubunda yer alan 22 adet konutun 8 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir ihalesini iptal etti!

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesini iptal etti. 

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

TOKİ'nin satışa çıkardığı arsayı Karşıyaka Belediyesi aldı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Hazine’ye ait olan ve senelerdir belediye hizmet alanı olarak kullanılan arsa TOKİ tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. 8,5 dönümlük arsayı 21 milyon 400 bin lira bedelle Karşıyaka Belediyesi aldı.

TOKİ Kızılcahamam Karşıyaka 1. Etap ihalesi çok yakında!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kentsel dönüşümle alakalı da TOKİ'ye talimat verdiğini ve Karşıyaka Mahallesi'ndeki 1. etap çalışmasının ihalesini çok kısa süre içerisinde yapacaklarını söyledi...

Karşıyaka’nın stat krizinde taraftar devreye girdi!

TFF 3'üncü Lig'de mücadele eden İzmir ekibi Karşıyaka'da yapılacak olan stadyum ihalesinin ikinci kez iptal edilmesi üzerine Karşıyaka taraftarları sosyal medyada yeni bir öneri sundu. 

İzmir Karşıyaka Stadyum ihalesi bugün!

15 bin seyirci kapasiteli İzmir Karşıyaka Stadyum ihalesi bugün yapılacak. İhale, TOKİ tarafından gerçekleştirilecek..

TOKİ İzmir Karşıyaka stad ihalesi 15 Haziran'da!

TOKİ İzmir Karşıyaka 15000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve 2 Adet Sosyal Tesis İnşaatı İkmal İşi ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

TOKİ, Yeni Göztepe ve Karşıyaka Stadyum'unu inşa edecek!

TOKİ İzmir'de 2 yeni stat inşa edecek. İzmir Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi 14 Haziran, Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

Karşıyaka Yalı Stadı'nda imar sorunu çözülemedi!

Karşıyaka Yalı'ya inşa edilecek yeni 15 bin kişilik yeni stadyum için açılan iptal davası düşürülmüş ve imar planı isteği çevrilmişti. Peki, Karşıyaka Yalı Stadı'nda son durum ne?

TOKİ Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ tarafından inşa edilecek olan Yeni Karşıyaka Stadyumu İnşaatı İşi “Ön Yeterlik İhalesi” bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 27 Mart'ta!

TOKİ tarafından inşa edilecek olan Yeni Karşıyaka Stadyumu İnşaatı İşi “Ön Yeterlik İhalesi” 27 Mart 2017 Pazartesi günü gerçekleşecek.

toki karşıyaka stadyum ihale Haberi

toki karşıyaka stadyum ihale

İzmir'deki mevcut statlardan Atatürk Stadı'nın fiziksel şartlarının futbol seyrine uygun olmaması, Alsancak Stadı'nın tüm takımlara hizmet verememesi nedeniyle İzmir'de yeni stat yapımı için çalışmalar devam ediyor. 

Türkiye'nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylık sürecinde ilk önce Örnekköy'de bir stat yapımı planlanmasına rağmen hem organizasyonun ev sahipliğinin alınamaması hem de stadın yapımının düşünüldüğü araziden dere yatağı geçmesi nedeniyle bu projeden vazgeçildi. Bu süreçte Karşıyaka Spor Kulübü'nün Yalı'daki tesislerinin de olduğu Karşıyaka Stadı ile Göztepe'nin Gürsel Aksel Stadı'nın yerine yeni birer stat yapılması kararlaştırıldı. 


Olay Ankara...