19 / 04 / 2024

toki kastamonu merkez konut ihalesi

toki kastamonu merkez konut ihalesi

TOKİ Kastamonu Merkez'de bulunan 135 konut ile sosyal tesisin ihalesi bugün saat 14.30'da yapılıyor...

TOKİ Kastamonu Merkez'de 135 adet konut ve sosyal tesis ihalesi!

TOKİ Kastamonu Merkez'de yer alan sosyal tesis ve 135 adet konut için 7 Kasım 2012 Çarşamba günü ihale yapıyor...

10 soruda TOKİ Kastamonu Merkez!

TOKİ’nin beş yılda toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Kastamonu’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kastamonu Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Kastamonu'ya 602 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kastamonu Merkez projesinin ihalesini 29 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu 106 konut ihalesi bugün!

81 ildeki yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün! 

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi 5 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Ağlı Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 5 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Nisan tarihinde yapılacak.

Kastamonu Merkez'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kastamonu İcra Dairesi, Kastamonu ili, Merkez ilçesi, Budamış Mahalle/Köy, 120 ada 16 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 762 bin 620 TL'ye satıyor...

TOKİ Kastamonu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Kuzeykent Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kastamonu Merkez Örencik başvuruları başladı!

TOKİ Kastamonu Merkez Örencik projesinde yer alan 43 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor...

TOKİ Kastamonu Merkez kura sonuçları 10 Haziran 2020 listesi!

TOKİ Kastamonu Merkez kura sonuçları 10 Haziran 2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kastamonu Merkez kura sonuçları 10 Haziran 2020 listesi ve TOKİ Kastamonu 2020 kazananlar listesi...

TOKİ Kastamonu Merkez kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Kastamonu Merkez projesinde yer alan 400 adet konutun hak sahipleri bugün belirlenecek...

TOKİ Kastamonu 316 konut ihalesi yarın!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi , Örencik Mevkii 316 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

toki kastamonu merkez konut ihalesi Haberi

toki kastamonu merkez konut ihalesi


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu Merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan 135 adet konut ve sosyal tesisin altyapı ile çevre düzenlemesi inşaatı işinin ihalesi bugün saat 14.30'da yapılıyor.


T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA adresinde yapılacak olan ihalede, 570 iş günü süresi veriliyor.


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için