26 / 04 / 2024

TOKİ Kayabaşı ilköğretim tesis alanı

TOKİ Kayabaşı ilköğretim tesis alanı

TOKİ Başakşehir Kayabaşı bölgesinde 902 ada, 2 parsel yer alan 12 bin 952,22 metrekarelik özel ilköğretim tesis alanını satışa çıkardı. Açık artırmada en yüksek teklif Ünsal Gayrimenkul Yatırım'dan geldi.

TOKİ'nin Kayabaşı'ndaki 2 arsasına 59 milyon TL teklif!

TOKİ Başakşehir ilçesine bağlı Kayabaşı'nda 1 özel ilköğretim tesis alanını ve 1 bakım ve akaryakıt tesis alanını satışa çıkardı. Özel ilköğretim tesis alanına 37 milyon, bakım ve akaryakıt tesis alanına ise 22 milyon TL teklif geldi.

İŞKUR'dan KPSS şartsız, ilköğretim mezunu yüzlerce personel alımı müjdesi! 12 bin 560 TL maaş fırsatını sakın kaçırmayın

İŞKUR'dan KPSS şartsız, ilköğretim mezunu yüzlerce personel alımı müjdesi geldi. Tam 12 bin 560 TL maaş fırsatını sakın kaçırmayın...

İznik'te 11.4 milyon TL'ye icradan satılık ilköğretim okulu ve kreş!

T.C. İznik İcra Dairesi, Bursa ili, İznik ilçesi, Dırazali Mahallesi, Bayırdibi mevkii, 90 parselde yer alan ilköğretim okulu ve kreşi 11 milyon 404 bin 660 TL'ye satıyor...

Bilfen, Maslak'ta ilköğretim okulu açacak!

Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde öğretim faaliyetlerini sürdüren ve 32 yıllık başarılarıyla büyümeye devam eden Bilfen Okulları, 2019'u 1,6 milyar TL ciroyla kapattı. Bilfen Şirketler Topluluğu, 2020-2021 öğretim döneminde Istanbul Maslak'ta yeni bir ilköğretim okulu açmayı hedefliyor

Bursa Demirtaş'a 32 derslikli ilköğretim okulu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi eğitim yatırımlarına son sürat devam ediyor. Bu kapsanda Demirtaş Dumlupınar Mahallesi’ne 32 derslikli ilköğretim okulu kazandırılıyor.

TOKİ Dilovası 24 Derslikli İlköğretim Okulu ihalesi 6 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, 204 Ada 1 Parselde 24 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ihalesi için ihale tarihini belirledi.

TOKİ Bağcılar 32 dersliklik ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ'nin İstanbul Bağcılar'da inşa edeceği 32 Derslikli İlköğretim Okulu, 1 Adet 32 Derslikli Anadolu Lisesi İnşaatları ihalesi bugün.

Bursa Harmancık'a ilköğretim okulu müjdesi!

Bursa Harmancık’a ilköğretim okulu ve halk eğitim merkezi yapılmasına ilişkin protokol, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Op.Dr. Bülent Cihantimur arasında imzalandı.

TOKİ Kayabaşı 32 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ'nin İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı'nda inşa edeceği 32 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kayabaşı 32 derslikli ilköğretim okulu ihalesi 19 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı'nda inşa edeceği 32 derslikli ilköğretim okulu ihalesi 19 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ Erzurum Karaçoban 16 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli Karaçoban İlçesi Akarsu-Kopal Mahallesi Spor Salonu ve Kavaklı Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

TOKİ Erzurum Karaçoban'a spor salonu ve ilköğretim okulu yaptıracak!

TOKİ Erzurum, Karaçoban ilçesi, Akarsu-Kopal Mahallesi spor salonu (2004.63 ) ve Kavaklı Mahallesi 222 ada 11 parsel 16 Derslikli İlköğretim Okulu (2004-47) inşaatları ihalesi 31 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Kütahya Merkez'ine 24 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya Merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ne 539 ada 7 parsel üzerinde 24 derslikli ilköğretim okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ'nin Kayabaşı'ndaki 2 arsasına 59 milyon TL teklif!

TOKİ Başakşehir ilçesine bağlı Kayabaşı'nda 1 özel ilköğretim tesis alanını ve 1 bakım ve akaryakıt tesis alanını satışa çıkardı. Özel ilköğretim tesis alanına 37 milyon, bakım ve akaryakıt tesis alanına ise 22 milyon TL teklif geldi.

TOKİ Kayabaşı ilköğretim tesis alanı Haberi

TOKİ Kayabaşı ilköğretim tesis alanı

 TOKİ Ankara Bilkent merkezinde dün gerçekleştirilen açık artırma müzayedesi kapsamında 34 ildeki gayrimenkuller satışa sunuldu. Toplam 180 iş yeri, 26 konut ve 10 arsa müzayedede alıcılarla buluştu.


Yatırımcıya sunulan gayrimenkuller arasında İstanbul Başakşehir ilçesine bağlı Kayabaşı'nda 1 özel ilköğretim tesis alanı ve 1 bakım ve akaryakıt tesis alanı bulunuyor. 


İstanbul-Başakşehir Kayabaşı bölgesinde 902 ada, 2 parsel yer alan 12 bin 952,22 metrekarelik özel ilköğretim tesis alanına Ünsal Gayrimenkul Yatırım'dan 22 milyon TL teklif geldi. Müzayedeye toplam 4 firma katıldı. Özel ilköğretim tesis alanının muhammen bedeli 15 milyon TL olarak açıklanmıştı. 


*Müzayede sonuçlarının noterde onaylanmasının ardından satış işlemleri gerçekleştirilecek.


TOKİ Kayabaşı akaryakıt tesis alanına 37 milyon TL teklif!


TOKİ'nin Kayabaşı'ndaki 2 arsasına 59 milyon TL teklif!



Web: