25 / 04 / 2024

toki kayseri kentsel dönüşüm projesi

toki kayseri kentsel dönüşüm projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 6 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kayseri kentsel dönüşüm projeleriyle değerleniyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Kayseri Şube Yöneticisi ve Lisanslı Değerleme Uzmanı İsa Üresin Kayseri’deki gayrimenkul piyasasını inceledi. Üresin, şehirdeki konut fiyatlarını ve kentsel dönüşümü kaleme aldı.

Kayseri Kentsel Dönüşüm'de ilk anahtar teslimi bu ay!

Kayseri’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Melikgazi’de hayata geçirilen projede ilk 184 daire sahiplerini buluyor.

TOKİ Kayseri 186 konut ihalesi 11 Temmuz'da!

TOKİ Kayseri İli Yahyalı İlçesi Fevziçakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 186 adet konut inşa edecek..

TOKİ Kayseri Yahyalı 186 konut ihalesi 16 Mayıs'ta!

TOKİ tarafından inşa edilecek olan Kayseri İli, Yahyalı İlçesi, Fevziçakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için ihale tarihi belirlendi.

TOKİ Kayseri Yahyalı 186 konut ihalesi 10 Mayıs'ta!

TOKİ'nin Kayseri İli, Yahyalı İlçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan 186 konutun ihalesi gerçekleşti.

Kayseri kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm ile binaların modern ve sağlıklı olduğunu söyledi. Büyükkılıç, yatırımların yakından takip edildiğini belirtti.

Toki Kayseri İncesu 3. etap başvuru süreci başladı!

Toki Kayseri İncesu 3. etap projesinin stoklarında bulunan 1 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. Toki Kayseri İncesu 3. etap başvuru süreci başladı.

TOKİ Kayseri Kocasinan Şeker Mahallesi 2.Etap'ta 357 konut yaptıracak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Kocasinan Şeker Mahallesi 2.Etap'ta 357 konut, 1 adet cami ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ihalesi 23 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri Mimarsinan kura sonuçları!

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli' de toplam 250 adet daire satışa çıkarıldı. Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli başvuruları yarın başlıyor. Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği TOKİ Kayseri Mimarsinan projesinde toplamda 250 adet konut emekliler için satışa çıkarılıyor.

toki kayseri kentsel dönüşüm projesi Haberi

toki kayseri kentsel dönüşüm projesi

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, yeni dönüşüm projeleri için düğmeye bastı.

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleriyle riskli yapı stoklarını yenileyen TOKİ, yeni kentsel dönüşüm projesini Kayseri Melikgazi'de hayata geçirecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi kentsel dönüşüm projesinde toplam 55 adet dükkan yer alacak. Projenin ihalesi 6 Eylül tarihinde yapılacak.

Kayserililerin yüzünü güldüren TOKİ Kayseri Melikgazi projesi Cumhuriyet Mahallesi'nde hayata geçirilecek. 

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:
Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 55 Adet Dükkân İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Eylül 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den dar gelirli ailelere kira öder gibi ev...