26 / 04 / 2024

toki kayseri millet bahçeleri

toki kayseri millet bahçeleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni yatırımlar için düğmeye bastı. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ Kayseri'de de bir millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın yapılacak.

Kayseri Millet Bahçesi 20 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Millet Bahçesi projesinin ihalesini 20 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

Kayseri Millet Bahçesi projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Kayseri Millet Bahçesi projesinde çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Kayseri Millet Bahçesi'nin ihalesi yarın yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Millet Bahçesinin ihalesinni yarın yapılacağını belirtti ve millet bahçesi projesinin alan büyüklüğü ve içeriğiyle dünyanın da sayılı şehir parkları arasında yer alacağını vurguladı...

Kayseri Millet Bahçesi'nin ihalesi 10 Haziran'da!

Kayseri'de 150 milyon TL yatırımlı Millet Bahçesi için 10 Haziran 2020 tarihinde ihale düzenlenecek.

Kayseri millet bahçelerinin inşaatı başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kayseri'deki millet bahçeleri ile ilgili olarak, “AK Parti hükümeti döneminde Melikgazi ve Kocasinan Keykubat Millet Bahçeleri şehrimizin çehresini değiştirecek proje çalışmaları sürüyor, en yakın zamanda inşasına başlanacak." dedi.

Kayseri Millet Bahçesi’ne hizmet binaları inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1 milyon 260 bin metrekaresi Millet Bahçesi’ne dönüşecek olan Hava İkmal arazisinde yapılan protokol gereği hizmet binaları inşa edecek.

Toki Kayseri İncesu 3. etap başvuru süreci başladı!

Toki Kayseri İncesu 3. etap projesinin stoklarında bulunan 1 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. Toki Kayseri İncesu 3. etap başvuru süreci başladı.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonuçları açıklandı. Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Kayseri Mimarsinan'da toplamda 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.

Emekli TOKİ Kayseri Mimarsinan kura çekiliş sonuçları!

Emekli TOKİ Kayseri Mimarsinan kura çekiliş sonuçları bugün saat: 10.00’ dan itibaren açıklanıyor. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonuçları tam listesi!

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonuçları tam listesi açıklandığı haberimizde yer alacak. Saat 10:00'da başlayan kura çekilişi devam ediyor. Projede 250 adet daire emeklilere özel satışa çıkarılıyor.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonucu!

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışta olduğu proje de daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonucu bugün saat: 10.00’ dan itibaren açıklanacak.

TOKİ Kayseri Mimarsinan kura çekilişi bugün!

TOKİ Kayseri Mimarsinan kura çekilişi bugün saat: 10.00’ dan itibaren yapılacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura çekilişi yarın!

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura çekilişi yarın saat: 10.00’ dan itibaren yapılacak. Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

toki kayseri millet bahçeleri Haberi

toki kayseri millet bahçeleri

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni yatırımlar için düğmeye bastı. 

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan TOKİ, millet bahçesi yatırımlarına da devam ediyor. 

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ'nin yeni millet bahçesi projesi Kayseri Melikgazi'de inşa edilecek.

İşte TOKİ Kayseri Millet Bahçesi projesi ile ilgili merak edilen detaylar...
 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek. 

Kayserililerin yüzünü güldüren TOKİ Kayseri projesinde ayrıca sosyal donatı alanları da yer alıyor.  Merakla beklenen Kayseri Melikgazi Millet Bahçesi projesinin inşaatı 360 günde tamamlanacak. 

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! İşte Trabzonluların beklediği o tarih!

TOKİ...