20 / 04 / 2024

TOKİ Kırşehir Özbağ evleri

TOKİ Kırşehir Özbağ evleri

Kırşehir Özbağ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutlarda son gelindi. Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay, Özbağ'ın tam anlamıyla cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

TOKİ Kırşehir Özbağ Konutları'nda sona gelindi!

Kırşehir Özbağ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutlarda son gelindi. Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay, Özbağ'ın tam anlamıyla cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

Kırşehir Özbağ'ın çehresi değişiyor!

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, 4 bin nüfuslu Özbağ Kasabası'nın çehresini değiştiriyor. Kasabada yeni konut alanlarının oluşması için imar çalışmaları devam ediyor.

TOKİ Kırşehir Özbağ Konutları'na 900 kişi başvurdu!

Yüzlerce vatandaş, Özbağ'a 2. etabın açılmasını bekliyor. Kırşehir'in Özbağ ilçesinde TOKİ tarafından yapılacak olan Tarım Konutları'na rekor oranda müracaat olurken; sayının 900 olması nedeniyle 1. etap başvuruları tamamlandı.

TOKİ Kırşehir Özbağ 272 konut başvuruları başladı!

Kırşehir Özbağ'da 272 adet TOKİ konutları için başvurular başladı Projeden faydalanmak isteyen vatandaşlar, ön başvuruda bulunacak 2+1 ve 3+1 müstakil konutlar için müracaatlar 21 Kasım'da başladı.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir sözleşme tarihleri!

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir sözleşme tarihleri 10 Ağustos'ta başlayacak. Projede 3 Ağustos 2016 Çarşamba gününde yapılacak olan kura çekilişi iptal oldu.

2016 TOKİ Kırşehir Kaman sözleşme imzalama için gerekli belgeler!

Kura çekilişinin 3 Ağustos'ta yapılacağı projede az başvuru olmasında dolayı satış sözleşmesi imzalanacak. İşte 2016 TOKİ Kırşehir Kaman sözleşme imzalama için gerekli belgeler...

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir kura çekilişi tam liste!

2+1 nitelikli 63 adet konuta 46 adet başvuru nedeniyle kura çekilişi yerine başvuru önceliğine göre sözleşme imzalanacak. İşte TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir kura çekilişi tam liste...

TOKİ Kırşehir Kaman kura çekilişi 2016!

TOKİ Kırşehir Kaman kura çekilişi az başvuru olduğu için kura çekilişi yapılmadan sözleşme imzalanacak. İşte sözleşme için tam liste...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Kırşehir Kaman TOKİ kurası ne zaman?

106 adet daireden meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman TOKİ kurası ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kaman kura çekimi ne zaman?

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan proje 106 adet daire emekliler için satışta. Peki TOKİ Kırşehir Kaman kura çekimi ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir kura sonuçları 2016!

TOKİ Kırşehir Evleri'nde toplamda 63 adet dairenin emekliye özel satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir kura sonuçları 2016...

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap 2016 başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap projesinin stoklarında yer alan 2 konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap 2016 başvuru tarihleri..

TOKİ Kırşehir Özbağ evleri Haberi

TOKİ Kırşehir Özbağ evleri

Kırşehir'in Özbağ Kasabasında Belediye Başkanı Nazmi Ay'ın önerisi ve Milletvekili Mikail Arslan ile Salih Çetinkaya'nın girişimleri ile başlayan TOKİ Konutları'nda sona gelindi.


Ülke genelinde başlatılan konut seferberliği kapsamında, özellikle yoksul, dar ve orta gelir grubunda yer alan vatandaşların konut ihtiyacının karşılanmasına yönelik uygulamaların ülke geneline dengeli bir şekilde dağıtılması amacıyla, talep örgütlenmesi modeli ile hayata geçirilen ve  Bu uygulama çerçevesinde, ön talep toplama yöntemiyle konut alıcısı temininin Valilik/Kaymakamlık/Belediye tarafından sağlanması kaydıyla, söz konusu kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapılarak, toplu konut projeleri gerçekleştirilen Toki Konutlarının son aşamasına gelindi. Konuya ilişkin açıklama yapan Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay; “Toki devam ediyor şuanda son aşamasına geldik. İmar ile ilgili bir problem vardı onu da aştık şükür ki. Hazine arazilerinin toki devri en yakın...