28 / 03 / 2024

toki kızılcahamam sosyal tesisleri 2016 son durumu

toki kızılcahamam sosyal tesisleri 2016 son durumu

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, TOKİ bloklarına yapımı tamamlanan ve en kısa süre hizmete girecek olan TOKİ Sosyal Tesisler binasını inceledi.

Kızılcahamam Belediyesi başkentte arsa satacak! 

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kızılcahamam Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkuller!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa Mahallesindeki gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Kızılcahamam Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 6 taksitle tam 20 arsa satacak!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 20 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 6 taksit imkanı sağlanıyor.

TOKİ'den Karaman Kâzımkarabekir'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!

TOKİ Karaman Kazımkarabekir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Karaman Kâzımkarabekir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Karaman Kâzımkarabekir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Karaman Kazımkarabekir sosyal konut projesi... 

TOKİ Çankırı Kızılırmak’da 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL!

TOKİ'nin Çankırı Kızılırmak projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kızılırmak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kızılırmak 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Afyonkarahisar Kızılören’de ayda 2.280 TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Kızılören Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kızılcahamam ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Kızılcahamam'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Kızılcahamam projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 ucuz konut projesi...

Kız kulesi yıkıldı mı? Son dakika: Sosyal medya çalkalanıyor

Sosyal medya bu haberle çalkalanıyor… Sosyal medyada paylaşılan ‘Kız kulesi yıkıldı’ paylaşımları gerçeği yansıtıyor mu?

Ankara Kızılcahamam'da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, Berçinçatak Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Kızılcahamam Kasaplar Çarşısı yıkılıyor!

Başkent Ankara Kızılcahamam'da, yangın sebebiyle büyük hasar gören Kasaplar Çarşısı yıkılıyor.

Ankara Kızılcahamam'da inşa edilen iş yerleri 3 ay içerisinde tamamlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılcahamam'da çıkan yangın nedeniyle hasar gören iş yerlerinin yeniden inşa edileceğini ve yeni iş yerlerin 3 ay içerisinde temsil edileceğinim dile getirdi. 

Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi verdi...

toki kızılcahamam sosyal tesisleri 2016 son durumu Haberi

toki kızılcahamam sosyal tesisleri 2016 son durumu

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, İsmetpaşa Mahallesi TOKİ bloklarına yapılan TOKİ Sosyal Tesisleri binasında incelemelerde bulundu. Kızılcahamam Belediyesi tarafından TOKİ bloklarına yapımı tamamlanan ve en kısa süre hizmete girecek olan TOKİ Sosyal Tesisler binasındaki eksiklikleri Belediyemiz birimleriyle ile paylaşarak bina üzerine tanıtıcı tabelaların yerleri tespit edildi .Başkan Güney, TOKİ yolunda yapımı devam eden yol genişletme ve beton duvar yapım işlemleri hakkında da bilgi aldı. 


Anayurt


Bu haber Haber Vaktim'de şöyle yer aldı:


Tesisleri Tamamlandı Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Ismetpaşa Mahallesi TOKİ bloklarına yapılan TOKİ Sosyal Tesisleri binasında incelemelerde bulundu. 

Kızılcahamam Belediyesi tarafından TOKİ bloklarına yapımı tamamlanan ve en kısa süre hizmete girecek olan TOKİ Sosyal Tesisler binasındaki eksiklikleri Belediye birimleriyle ile paylaşarak bina üzerine tanıtıcı tabelaların yerleri tespit edildi. 

Başkan Güney, TOKİ yolunda...