26 / 04 / 2024

TOKİ Ankara Kızılcahamam Sosyal Tesisleri tamamlandı!

TOKİ Ankara Kızılcahamam Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, TOKİ bloklarına yapımı tamamlanan ve en kısa süre hizmete girecek olan TOKİ Sosyal Tesisler binasını inceledi.



Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, İsmetpaşa Mahallesi  TOKİ  bloklarına yapılan TOKİ Sosyal Tesisleri binasında incelemelerde bulundu. Kızılcahamam Belediyesi tarafından TOKİ bloklarına yapımı tamamlanan ve en kısa süre hizmete girecek olan TOKİ Sosyal Tesisler binasındaki eksiklikleri Belediyemiz birimleriyle ile paylaşarak bina üzerine tanıtıcı tabelaların yerleri tespit edildi .Başkan Güney, TOKİ yolunda yapımı devam eden yol genişletme ve beton duvar yapım işlemleri hakkında da bilgi aldı. 


Anayurt


Bu haber Haber Vaktim'de şöyle yer aldı:


Tesisleri Tamamlandı Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Ismetpaşa Mahallesi TOKİ bloklarına yapılan TOKİ Sosyal Tesisleri binasında incelemelerde bulundu. 

Kızılcahamam Belediyesi tarafından TOKİ bloklarına yapımı tamamlanan ve en kısa süre hizmete girecek olan TOKİ Sosyal Tesisler binasındaki eksiklikleri Belediye birimleriyle ile paylaşarak bina üzerine tanıtıcı tabelaların yerleri tespit edildi. 

Başkan Güney, TOKİ yolunda yapımı devam eden yol genişletme ve beton duvar yapım işlemleri hakkında da bilgi aldı.


Haber Vaktim


Geri Dön