24 / 04 / 2024

toki konutlarında son durum

toki konutlarında son durum

Emeklinin parasına göz dikenlerin TOKİ'nin adını kullanarak ağına düşürdükleri vatandaşları dolandırdığını belirten Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Turan; halkı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Ergün Turan vatandaşları konut dolandırıcılarına karşı uyardı!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, kurumun ismini kullanarak vatandaşlardan para toplayan, son zamanlarda da emeklileri kandıran dolandırıcılara karşı halkın daha duyarlı olması gerektiğini belirtti.

Emekli TOKİ Evleri yoğun ilgi görüyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Evi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Türkiye genelinde, başta konut sahibi olamamış büyüklerimizi ev sahibi yapmak için yoğun bir uğraş içindeyiz" dedi.

Ergün Turan: 200 bin yeni konut için çalışmalar hızlandı!

TOKİ Başkanı Turan, emeklileri taksitle ev sahibi yapacaklarını açıklayarak "İlave 200 bin konut için çalışıyoruz" diye konuştu.

TOKİ Basın Mensupları için 452 konut yapıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Yunuseli'nde Basın Mensupları için yapılacak 452 konutun inşaatı hızla devam ediyor.

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Bakan Özhaseki: Adıyaman'daki afet konutlarında son aşamaya geldik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı son dakika açıklamasında Adıyaman'daki afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldiklerini söyledi.

Reyyan Konutları'nda son 4 daire! 2 ay sonra teslim!

Reyyan Konutları'nda son 4 dairenin satışı devam ediyor. Yuvacık Reyyan Konutları'ndan yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Bakan açıkladı: TOKİ konutlarında memura öncelik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Toplu Konut İdaresi konutlarında memurlara, lojmanlarda engelli kamu çalışanlarına öncelik verileceğini duyurdu.

TOKİ kuralarında son dakika! Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy Nisan 2023 kura sonuçları!

TOKİ kuralarında son dakika... Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy Nisan 2023 kura sonuçları...

TOKİ konutlarında flaş gelişme! Aşamalar resmen belli oldu! İstanbul için 4 bin 200 TL taksitle! Hemen inceleyin

TOKİ ucuz konut kampanyasında son dakika gelişmesi yaşanıyor. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı projesinde aşamalar resmen belli oldu. İşte detaylar...

Afet konutlarında son dakika müjdesi! Bu yıl teslim edilecek!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, afet konutları ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında 40 bin afetzedenin ev ya da iş yerlerine kavuşturulduğunu belirterek, yıl sonuna kadar bütün afet konutlarının tesliminin yapılacağını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir deprem konutlarındaki son durumla ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir deprem konutlarıyla ilgili o açıklamaları...

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Deprem konutlarında son durum ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmir'deki deprem konutlarının inşasına ve kentsel dönüşüm projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki deprem konutlarında son durum ne?

TOKİ'nin indirimli satışlarında son gün belli oldu! TOKİ'den önemli duyuru

TOKİ'nin Türkiye'nin farklı illerinde satışa çıkardığı gayrimenküller için başlattığı indirimli satış kampanyasında sona gelindi. TOKİ, indirim kampanyasından faydalanmak istyenler için duyuru yaptı. TOKi indirim kampanyasında son gün ne zaman belli oldu.

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de inşa edilen deprem konutlarında incelemelerde bulunarak konutlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

İzmir deprem konutlarında son durum ne?

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında kentte yıkılan evler yerine inşa edilen konutların yapımı hızla devam ediyor. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Deniz Doğan deprem konutlarında son durum hakkında bilgi verdi. 

toki konutlarında son durum Haberi

toki konutlarında son durum

Emeklinin parasına göz dikenlerin TOKİ'nin adını kullanarak ağına düşürdükleri vatandaşları dolandırdığını belirten Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Turan; halkı dikkatli olmaları konusunda uyardı.


TOKİ'nin dar gelirli ailelere ve emeklilere ucuz konut müjdesi dolandmcılan harekete geçirdi. TOKİ'nin yaptığı konutlarda emeklilere kontenjan ayırmasının ardından vatandaşlan "Size kurada öncelikli alım sağlayacağız", "Bizim derneğimize üye olmadan kuraya giremezsiniz", "Bize ön ödeme yaparsanız çekilişte sizin adınızın çıkmasını sağlarız" diyerek kandıran dolandıncılarm türediğini belirten Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan halkı uyardı. Bu yönde çok sayıda şikayet aldıklarım anlatan Turan, halkı daha duyarlı olmaya davet etti. TOKİ'nin adım ve logosunu kullanarak yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı savcılığa suç duyurularında bulunduklarım, bazı yerlere de suçüstü yaptıklarım ifade eden Turan, "Vatandaşlarımıza, 'Size öncelikli alım tanıyacağız' gibi vaatlerde...