16 / 04 / 2024

TOKİ Konya tarımköy

TOKİ Konya tarımköy

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Bozkır ilçemizin Hisarlık Mahallesi'nde 36 bin metrekare büyüklüğündeki alanda Tarımköy projemizi TOKİ Başkanlığımızca hayata geçireceğiz'' diye konuştu.

TOKİ Konya Yalıhüyük’te 608 bin TL’ye ev sahibi olun! ​​​​​​​

TOKİ Konya Yalıhüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Yalıhüyük'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Yalıhüyük'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Yalıhüyük sosyal konut projesi... 

Murat Kurum: Tarımköy uygulamalarını ülke genelinde yaygınlaştıracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Tarımköy uygulamalarını ülke genelinde yaygınlaştıracaklarını açıkladı. 

Hasarın olduğu alanlarda Tarımköy uygulaması başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Doğanyol ve Pütürge'de incelemelerde bulundu. Kurum, "Hasarın çok olduğu alanlarda Tarımköy uygulamaları yapacağız. Tarımköy uygulamaları tek katlı, çelik konstrüksiyondan ve yanında ahırı olacak şekilde uygulanacak" diye konuştu.

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ İstanbul Hadımköy Arnavutköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor...

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy 2020 başvuru şartları!

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 tarımköy konutu projesi 18 Aralık'ta!

TOKİ Niğde İli Ulukışla İlçesi Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık'ta...

TOKİ Erzincan Tarımköy kura sonuçları 29.04.2019!

TOKİ Erzincan Tarımköy kura sonuçları 29.04.2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Erzincan Tarımköy kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde hayata geçirdiği Tarımköy konutlarının kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Konya'da Tarımköy projesi başlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Bozkır ilçemizin Hisarlık Mahallesi'nde 36 bin metrekare büyüklüğündeki alanda Tarımköy projemizi TOKİ Başkanlığımızca hayata geçireceğiz'' diye konuştu.

TOKİ Erzincan Akyazı Tarımköy başvuruları bugün başladı!

TOKİ Erzincan-Akyazı Tarımköy projesindeki konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ'den Erzincan Üzümlü’ye 363 tarımköy konutu!

TOKİ tarafından Erzincan’ın Üzümlü İlçesi, Altınbaşak Beldesi’nde hayata geçirilecek olan 363 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı

TOKİ Tarımköy Projesi nedir?

TOKİ, Tarımköy Projeleri ile kültürel dokuyu bozmadan, kent merkezlerinde bulunan altyapı olanağını ve sosyal tesisleri köylere taşıyor. Peki Tarımköy Projesi başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ'den Erzincan Üzümlü'ye 363 tarımköy konutu!

Geçtiğimiz günlerde tarımköy projesini duyuran TOKİ, Erzincan Üzümkü'de 363 konuttan oluşan tarımköy projesi inşa edecek.

TOKİ Konya tarımköy Haberi

TOKİ Konya tarımköy

Konya'nın Bozkır ilçesinde vatandaşlarla buluşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yarın yapılacak yerel seçimlerde "Cumhur İttifakı" için destek istedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakanlık olarak şehirlerin ihtiyacını yerinde tespit ettiklerini söyleyen Kurum, her şehirde vatandaşların talepleri doğrultusunda yeni proje kararları aldıklarını vurguladı.

Kurum, AK Parti hükümetlerinin son 17 yılda ülkede önemli hizmetlere imza attığını belirten, şu ifadeleri kullandı:

"Savunma sanayisinde bağımlıydık, artık hamdolsun değiliz. Kendi İHA'larımızı, SİHA'larımızı, tanklarımızı, tüfeklerimizi üretiyoruz. Terör örgütlerine bomba gibi yağıyoruz. İnlerine giriyoruz. Suriye'ye gidiyoruz, Afrin'e gidiyoruz Fırat Kalkanı Harekatı'nı yapıyoruz. Devletimiz, bayrağımız, vatanımız, bütün şehitlerimiz için bu mücadeleyi yapıyoruz. İnşallah yapmaya da devam edeceğiz. Ekonomide bağımlıydık, yurt dışından izin almadan karar alamıyorduk. Onlar ne istiyorsa onu yapıyorduk, onu söylüyorduk ama hamdolsun artık bağımsızız. IMF'ye...