26 / 04 / 2024

toki kura çekiliş sonuçları

toki kura çekiliş sonuçları

TOKİ kura çekilişleri büyük bir heyecanla sürüyor. TOKİ çekiliş sonuçları sonucunda ev kazananlar şimdi taksitleri ne zaman ödeyeceklerini araştırıyor. Aynı zamanda ev kazanamayanlarda para iadesi bekliyor. Başvuru bedelleri kura çekiliş tarihinden itibaren 5 (beş) iş günü sonrasında iade edilecek.

Denizli Güney TOKİ kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesinde yer alan 118 konutun kura çekilişi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ kura çekilişleri ne zaman yapılacak?

Geçen haftalarda etkisini göstermeye başlayan koronavirüs salgını sebebiyle TOKİ kura çekilişleri ileri bir tarihe ertelenmişti. Peki TOKİ kura çekilişleri ne zaman yapılacak? Tarihler belli oldu mu? İşte detaylar…

TOKİ kura çekilişi iptal mi edildi?

TOKİ kura çekilişleri iptal mi, ertelendi mi sorusu sabah saatlerinden itibaren yoğun olarak araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki TOKİ kura çekilişi iptal mi ertelendi mi?

Konya Selçuklu Ardıçlı TOKİ kura çekilişi bugün!

TOKİ'nin Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Elazığ Cumhuriyet Mahallesi TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Elazığ Cumhuriyet Mahallesi TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 141 adet konut bulunuyor.

Beşikdüzü TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Beşikdüzü TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 122 adet konut bulunuyor.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu TOKİ kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş Dulkadiroğlu projesinde yer alan konutların kura çekilişini yarın gerçekleştirecek.

Bingöl Adaklı TOKİ kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Adaklı projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Taşkent 2. etap TOKİ kura çekilişi 10 Mayıs'ta!

2 oda 1 salon ve  3 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı Taşkent 2. etap TOKİ kura çekilişi 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Denizli Merkezefendi alt gelir TOKİ kura çekilişi 10 Nisan'da!

Denizli Merkezefendi alt gelir TOKİ kura çekilişi 10 Nisan'da gerçekleştirilecek. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Belen TOKİ kura çekilişi tarihi 2019!

Belen TOKİ kura çekilişi tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Edirne TOKİ kura çekilişi 18 Şubat'ta!

Edirne TOKİ kura çekilişi 18 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi 31 Ocak 2019 olarak belirlendi.

Edirne Fırınlarsırtı TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Edirne Fırınlarsırtı TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar dün itibariyle satışa çıktı.

toki kura çekiliş sonuçları Haberi

toki kura çekiliş sonuçları

TOKİ'den 100 bin konut projesiyle ilgili önemli bir açıklama geldi. Bu kapsamda kura çekilişi ile ismi çıkmayan kişilere ücretlerinin iade edilmesi için ödemelerin 5 iş günü sonrasında yapılacağı açıklandı. Takip edildiği gibi TOKİ kura çekilişleri başladı. Peki kurada adı çıkanlar ne zaman taksit ödeyecek? 50 bin sosyal konut projesinde alt gelir grubu için satılan konutlarda ilk taksit ödemesi konutların teslimine müteakip başlatılmıştı. Sosyal konut projesinde en fazla konut İstanbul'da inşa edilecek. İstanbul'a "Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi"ne göre 10 bin konut yapılacak.

TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ İADESİ AÇIKLAMASI

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; TOKİ'nin yaptığı resmi açıklamada kura çekilişi ile ismi çıkmayan kişilere ücretlerin iade edilmesi için ödemelerin 5 iş günden sonra yapılacağı açıklandı.

İşte o açıklama metni;
"100...