28 / 03 / 2024

toki kuralı satışları

toki kuralı satışları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 65 bin konut hedefi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. TOKİ bu ay 2,697 konutu kura ile satışa sunuyor.

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

TOKİ kuralı satış başvurusu nasıl yapılır? TOKİ kuralı satış başvurusu ne zaman başlayacak?

TOKİ, bütçesi dar olan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ, kuralı satışlarına yakında başlayacak. İşte araştırılan detaylar!

TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor?

TOKİ dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

Aynı evde ikamet edenler TOKİ konut satışları için başvuru yapabilir mi?

TOKİ alt ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. Kurum bu kapsamda bu ay 1.697 konutu hak sahiplerine teslim edecek. Peki aynı evde ikamet edenler TOKİ konut satışları için başvuru yapabilir mi?

Elazığ Zafran TOKİ kura sonuçları 4.12.2017!

10 bin 727 TL peşinatla daire sahibi olunabilen TOKİ Elazığ Zafran'da toplam 14 adet daire kuralı satış yöntemiyle sahiplerini buluyor. İşte Elazığ Zafran TOKİ kura sonuçları 4.12.2017...

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge satışları ne zaman başlayacak?

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge için düğmeye bastı. İhale hazırlığına başlayan TOKİ proje kapsamında 854 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ Kayaşehir 22. Bölge satışları ne zaman başlayacak?

TOKİ açık artırma konut satışları ne zaman?

TOKİ açık artırma ile konut satacak. TOKİ Kayaşehir açık artırma fiyatları dairelerde 658 bin TL'den, işyeri fiyatları ise 321 bin liradan başlıyor. Peki TOKİ açık artırma konut satışları ne zaman?

TOKİ Kayaşehir kuralı satış fiyatları 2017!

TOKİ Kayaşehir kuralı satış fiyatları 144 bin 755 TL'den başlıyor. TOKİ Kayaşehir projesinde 5 bin TL katılım ücreti ödeniyor...

TOKİ Uşak 1051 kentsel yenileme projesinde satışlar başlıyor!

Uşak'a inşa edilen 1.051 konutluk ve 923 iş yerinden oluşan dev projede satışlar için geri sayım başladı.

3 soruda TOKİ satışları nasıl yapılır?

TOKİ'nin hayata geçirdiği konutları satın alabilmek için, öncelikle dairenin hangi satış türü ile satışa sunulduğunun bilinmesi gerekiyor. Peki, TOKİ satışları nasıl yapılır?

Manisa Halıkent TOKİ Konutları'nda satışlar hızlandı!

TOKİ tarafından Manisa Halıkent'te inşa edilen konutların satışları devam ediyor. 151 daireden 36'sı hala satılmadı. Satışlar hızlandı.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kuralı satış 2016!

47 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde kura başvuruları sona erdi. İşte, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kuralı satış 2016..

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri satışları!

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri satışları 27 Haziran - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacak. Projede toplamda 17 adet konut satışta.

toki kuralı satışları Haberi

toki kuralı satışları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yılbaşında bu yıl hedeflerinin 65 bin konut üretmek olduğunu açıklamıştı. TOKİ bu kapsamanda konut üretimine hız kesmeden devam ediyor.


Dar ve orta gelir grubundaki vatandaşlara yönelik konut inşa eden  TOKİ  bu yıl, İstanbul'da 5 bin 200 yeni konut, Doğu Anadolu'da 6 bin 964 konut, Ege Bölgesi'nde 6 bin 593 konut,Karadeniz Bölgesi'nde 10 bin 395 konut, Akdeniz Bölgesi'nde 7 bin 84 konut inşa edecek.


Talep toplama sürecinde olduğu bir çok projenin yanı sıra emeklilere özel, engellilere özel projeler de üreten TOKİ, Şubat ayı içerisinde 2,697 konutu kura ile satışa sunuyor. İşte TOKİ'nin Şubat ayında kura çekimi yapacağı projeler;


1-) Kırıkkale Keskin 2. Etap

Kırıkkale Keskin Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü toplam 126 adet konutluk, Kırıkkale Keskin 2. Etap Belediye...