25 / 04 / 2024

TOKİ kurası ne zaman

TOKİ kurası ne zaman

TOKİ kura çekimine dair detaylar ev alacak kişiler tarafından araştırılıyor. TOKİ konut ve arsa başvurusunu yapanlar, sonuçlarında biran evvel açıklanmasını bekliyor. İşte o sorulardan bazıları ve yanıtları!

Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman? Sağlık çalışanları aman kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 623'ü hekim ve 297'si yan dal uzmanı bin 812 uzman hekim olacak şekilde, 13 bin 435 hekimin görev yeri belirlenecek. Peki Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman?

Arnavutköy THY-Emlak Konut GYO kura tarihi belli oldu mu? Emlak Konut Arnavutköy kurası ne zaman çekilecek? Hemen bakın

Arnavutköy THY-Emlak Konut GYO kura tarihi belli oldu mu? Emlak Konut Arnavutköy kurası ne zaman çekilecek? Hemen bakın...

TOKİ 2023 konut belirleme kurası ne zaman? TOKİ'ler açıklandı mı? İstanbul TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura çekimlerinin ne zaman gerçekleşeceği merakla araştırılıyor. İşte TOKİ konut belirleme kurasına dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı personel alımı atamalarının tamamlanması sonrasında dikkatler işçi alımları ve kura tarihine odaklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı personel alım ilanına başvurular tamamlandı. Başvurusunu gerçekleştiren tüm adaylar kura çekim işleminin detaylarını araştırmaya başladılar. Peki, Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman? İşte tüm detaylar...

ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? ÇAYKUR kura tarihini duyurdu!

ÇAYKUR bu yıl Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde 630 geçici işçi alımı yapıyor. İŞKUR aracılığıyla yapılan alımlar için başvurular 28 Şubat ile 5 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Başvuruların tamamlanmasının ardından ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? sorusu gündeme geldi...

TOKİ 100 bin konut İstanbul, Ankara ve İzmir kurası ne zaman?

TOKİ kura çekimiyle ilgili tarih araştırmaları başladı. Başvuru ücretini bankalara ödeyip başvurularını tamamlayan birçok vatandaş şimdi ise kura çekiminin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ İstanbul Ankara ve İzmir kurası ne zaman?

TOKİ Kayaşehir 2018 kurası ne zaman?

Orta gelirli vatandaşlar için inşa edilen TOKİ Kayaşehir projesinde 605 yeni konut kura ile satılıyor. TOKİ Kayaşehir 2018 kurası ne zaman? diyorsanız işte yanıtı..

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Alt Gelir kurası ne zaman?

TOKİ'nin Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 825 adet konut Projesi kapsamında bulunan 356 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Alt Gelir kurası ne zaman?

Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali kurası ne zaman çekilecek?

Rami'de yer alan Kuru Gıda Toptancı Hali, Başakşehir'e taşınıyor. 990 toptancı dükkanı ile 120 ticarfi mekanın yer alacağı Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali kura çekiliş tarihi belli oldu. Peki Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali kurası ne zaman çekilecek?

Sincan Saraycık TOKİ kurası 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge 1. Kısım projesindeki daireler için kura çekimi yapılacak. Peki, Sincan Saraycık TOKİ kurası ne zaman?

TOKİ Kırıkkale Yenimahalle 1. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Kırıkkale Merkez Yenimahalle 1. Etap 2.Kısım 387 Konut Projesi kapsamında yer alan 387 konut kura ile satışa çıkarılıyor. Peki, TOKİ Kırıkkale Yenimahalle 1. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Kayabaşı 2017 kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ'nin Kayabaşı'nda satışa çıkardığı yeni projesinde orta gelir grubuna yönelik 1.892 adet konut kurayla satışa çıkarıldı. TOKİ Kayabaşı 2017 kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ kurası ne zaman Haberi

TOKİ kurası ne zaman

TOKİ’ye başvuru yapan kişiler, “TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kurası ne zaman?” şeklindeki araştırmalarına hız verdi. Kura çekimine yaklaşılmaya başlandığı şu günlerde heyecan daha da arttı. İşte vatandaşların sorduğu, “TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kurası ne zaman?” sorularının yanıtı…

TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

TOKİ kapsamında hayata geçecek olan projelerinin sonuçları, kura başvuru işlemlerinin tamamlanmasından hemen sonra Kasım ayında kura çekimi ile netlik kazanması bekleniyor.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren ve büyük ilgi gören Cumhuriyet tarihinin en büyük ve en kapsamlı sosyal konut projesine dair olarak temel atma süreci başlıyor. Vatandaşların yoğun ilgisini gören ve 5 milyonu aşan başvuruların ardından başvuru süreci sonlandığı zaman 25 Ekim 2022'de 17 ilde 5 bin konutun temeli atılacak.

TOKİ’DEN EV ÇIKTIĞINI NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

TOKİ’nin...