25 / 04 / 2024

Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı personel alım ilanına başvurular tamamlandı. Başvurusunu gerçekleştiren tüm adaylar kura çekim işleminin detaylarını araştırmaya başladılar. Peki, Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman? İşte tüm detaylar...



Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi ve 10 bin personel alımı olmak üzere toplamda 20 bin personel alımı yapacağını duyurdu ve bu kapsamda başvuruları 21 Mart Pazartesi tarihi itibariyle tamamlandı.
 
İŞKUR üzerinden başvurusunu gerçekleştiren binlerce aday 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi hakkında detayları araştırmaya başladılar. Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları için tarih verildi mi? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. 

Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman?

Habertürk'te yer alan habere göre; Bakanlık işçi değerlendirmesini kura sistemi ile yapacak. Kura çekim işlemi Ankara'da yapılacak ve kura noter huzurunda gerçekleştirilecek. 

Kura Yeri : ANKARA
Kura Tarihi : 06.04.2022
Kura Saati: Gün Boyunca (09:00 - 18:00)


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön