26 / 04 / 2024

toki kütahya satılık

toki kütahya satılık

TOKİ, Kütahya Merkez'de yer alan 2+1 ve 3+1 nitelikli 74 sosyal konutu kuralı olarak satışa sundu. İşte TOKİ Kütahya Merkez projesine ilişkin ayrıntılar...

TOKİ Simav Çitgöl son başvuru!

TOKİ'nin Kütahya Simav Çitgöl projesinde teslime hazır 15 adet konut açık satışa çıkıyor. Başvurular 1 Haziran'da başlıyor...

TOKİ Kütahya'da 64 konut satıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde 64 konut satışa sunuyor. Teslime hazır konutlar, ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuldu.

TOKİ Kütahya Simav'da başvurular başlıyor! 76 bin 944 TL!

TOKİ Kütahya Simav'da yer alan 3 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor. Kütahya Simav TOKİ Evleri'nde konut fiyatları 76 bin 944 TL'den başlıyor...

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Kütahya'da 5.7 milyon TL'ye satılık termal otel, tesis ve apart!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde termal otel, tesis ve apartı ihale usulü ile satılıyor..

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir kura çekimi!

TOKİ'nin 118 konutluk Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir kura çekimi ne zaman?

TOKİ Kütahya Pazarlar Alt Gelir Grubu başvurusu!

112 konutluk TOKİ Kütahya Pazarlar Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 9 adet AGG konut mevcut haliyle satılıyor. Peki, TOKİ Kütahya Pazarlar Alt Gelir Grubu başvurusu ne zaman başlıyor?

TOKİ Kütahya Simav Alt Gelir Grubu 2016 başvuruları!

TOKİ'nin Kütahya Simav'da alt gelir grubu için hayata geçirdiği projenin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız satılıyor. İşte, TOKİ Kütahya Simav Alt Gelir Grubu 2016 başvuruları...

TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık!

106 konutluk Afyonkarahisar Dinar TOKİ projesinde 1 cami, 2 ticaret merkezi inşaatları ihalesi yapıldı. İşte, TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık daire seçenekleri..

Kaman TOKİ Evleri satılık!

Kaman TOKİ Evleri satılık fiyatları 140 bin 157 TL'den başlıyor. Toplamda 106 adet daireden oluşan projede 180 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire!

Toplam 592 adet konutun satıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire başvuruları 14 Haziran - 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.

Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları!

4 Ağustos'ta kura çekimin gerçekleşeceği Ilgın TOKİ projesinde toplam 609 adet konut yer alıyor. Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları...

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık!

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık başvuru işlemleri 13 Haziran'da başladı ve devam ediyor. Projede toplamda 200 adet daire satışa sunuldu.

toki kütahya satılık Haberi

toki kütahya satılık

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya ili, Merkez ilçesi, İnköy Mahallesi'nde yer alan 74 konutu satışa sundu. 

Kuralı olarak satılacak olan konutların 49 adedi 2+1, 25 adedi ise 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Kütahya Merkez projesi kapsamında başvuru süreci 18 Ağustos tarihinde başladı, 24 Ağustos tarihinde sona erecek. 

Peki TOKİ Kütahya Merkez projesinde yer alan konutların fiyatları, peşinat bedelleri ve taksitleri kaç lira? İşte TOKİ Kütahya Merkez projesine ilişkin tüm detaylar...

TOKİ Kütahya Merkez projesinde satışa çıkarılan konutlar şehir yakını, gazi ve normal satış kategorisine dahil edildi. TOKİ Kütahya Merkez projesi kapsamında konut belirleme kurası 29 Ağustos 2022 tarihinde çekilecek. 

TOKİ Kütahya Merkez İnköy projesi için başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kütahya İli Şubeleri tarafından alınacak.

TOKİ Kütahya İnköy projesindeki 2 oda 1 salon evlerin...