19 / 04 / 2024

toki lise ihaleleri

toki lise ihaleleri

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Tunceli Endüstri Meslek Lisesi ihalesi yarın!

Tunceli İli Merkez İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Çaldırantepe Mevkii 16 Derslikli Endüstri Meslek Lisesi, Metal Atölyesi, Çok Amaçlı Atölye, Mobilya ve İç MekTes Atölyesi, Motor Atölyesi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detayına bakın!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı... Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

İzmir'de TOKİ'nin satışa çıkardığı arsaların ihaleleri meclis gündeminde!

İzmir'in bazı ilçelerindeki arsalar için TOKİ tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde duyurulan satış ve kira ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Tunceli'de 2 yeni lise inşa edecek!

Tunceli İli, Merkez İlçesi, Atatürk Mahallesi, 2 Adet 16 Derslikli Lise İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Tunceli'ye 2 yeni lise!

Tunceli İli, Merkez İlçesi, Atatürk Mahallesi, 2 Adet 16 Derslikli Lise İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi işi ihalesi 25 Mart 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tunceli'ye 2 yeni lise!

Yeni konut üretimlerine hız kesmeden devam eden TOKİ, Tunceli'de 16 derslikli lise inşa edecek.

TOKİ Tunceli'de 2 lise inşaatına başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Tunceli İli, Merkez İlçesi, Atatürk Mahallesi'nde 2 adet 16 derslikli lise inşaa edecek.

TOKİ Tunceli lise inşaatları ihalesi bugün!

TOKİ Tunceli İli, Merkez İlçesi, Atatürk Mahallesi, 2 Adet 16 Derslikli Lise İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşiyapım işi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ Odunpazarı lise ve ortaöğretim inşaat ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Eskişehir ili, Odunpazarı İlçesi, Karapınar Mahallesi'nde lise ve orta öğretim inşaat ihalesi yapıldı.

TOKİ Ordu Karacaömer lise ve ilköğretim okulu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Karacaömer ilköğretim okulu ve lise inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi 14 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Karacaömer'de ilköğretim okulu ve lise yaptıracak!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi 14 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Merkez Memursen'de ilköğretim okulu ve lise inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Merkez Memursen 1'er adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

toki lise ihaleleri Haberi

toki lise ihaleleri

Kocaeli Dilovası Çerkeşli Mevkii 1’er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. 8 Ağustos'ta yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde;

İhale Kayıt Numarası    :    2019/336280  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 1'er Adet Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan...