19 / 04 / 2024

toki malatya kentsel yenileme başvurusu

toki malatya kentsel yenileme başvurusu

Ödemelere göre 120 aydan 144 aya kadar vade imkanı sağlanan projede daire fiyatları 106 bin 943 TL'den başlıyor. Peki Malatya Beydağı Kentsel Yenileme TOKİ başvuruları ne zaman?

Malatya kentsel dönüşümde örnek gösteriliyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER), enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı seferberliği için Malatya'da düzenlenen seminer dahilinde kentte hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı.

TOKİ, Malatya'da 4 bin 195 konutun anahtarını teslim etti!

TOKİ Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 4 etaptan 2 etaptan ikisi bitirilirken bugüne kadar toplamda 4 bin 195 konut teslim etti.

TOKİ Malatya Beydağı'nda 322 konutu satışa çıkardı!

TOKİ Başkanlığınca, Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi dahilinde 322 adet konut ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre satışa sunuldu.

TOKİ Malatya Beydağı'nda konut teslimleri başlıyor!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 3.Bölgede bulunan konutlar 23 Ocak – 10 Şubat 2017 tarihleri arasında teslim edilecek.

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Malatya Beydağı Kentsel Yenileme Projesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve stokta bulunan 79 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları bugün başladı!

375 konutluk TOKİ Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları başladı!

TOKİ'nin 375 konutluk Malatya Beyağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler kurasız olarak satılacak. TOKİ Malatya Beydağı başvuruları başladı...

TOKİ Malatya Beydağı 2016 başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ'nin 375 konutluk Malatya Beyağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler kurasız olarak satılacak. TOKİ Malatya Beydağı 2016 başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Malatya Beydağı 4. ve 5.Etap teslimleri sona erdi!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 4. ve 5.Etap'ta dairelerin hak sahiplerine teslim süreci bugün sona erdi.

TOKİ Malatya Beydağı 4. ve 5.Etap'ta sözleşme dönemi bugün bitiyor!

TOKİ'nin hayata geçirdiği Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 4. ve 5.Etap'ta sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Malatya Beydağı 4. ve 5.Etap teslimleri başladı!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 4. ve 5.Etap'ta dairelerin hak sahiplerine teslim süreci bugün itibariyle. Projedeki konut teslimleri 18 Kasım 2016 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Malatya Beydağı Konutları teslim ediliyor!

377 konutlık Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama işlemleri başladı.

TOKİ Malatya Beydağı projesinde kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Malatya Merkez Beydağı’nda 606 konutun hak sahipleri 13 Temmuz’da düzenlenen kura çekilişi ile belirlendi.

toki malatya kentsel yenileme başvurusu Haberi

toki malatya kentsel yenileme başvurusu

Ödeme planına göre projede yüzde 10 peşin ödemede 108 ay taksit, yüzde 15 peşinde 120 kadar taksit ya da yüzde 25 peşin ödemede ise 144 aya taksit imkanı sağlanıyor.


Konut fiyatlarının 106 bin 943 TL ile 145 bin 873 TL arasında değiştiği projede peşinat bedeli 10 bin 694 liradan başlıyor. 


Toplam 377 adet konutun satışa çıkarıldığı TOKİ Malatya Beydağı'nda ev alanları 82,31 metrekare ile 84,38 metrekare olarak belirlendi.


Malatya Beydağı Kentsel Yenileme TOKİ başvuruları ne zaman?

Başvuruların devam ettiği projede son başvuru tarihi 30 Haziran 2016'dır. Projede başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. 


Satış duyurusu için