25 / 04 / 2024

toki malatya son başvuru tarihi 2022

toki malatya son başvuru tarihi 2022

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya projesindeki konutlar için başvurular 3 gün sonra sona erecek. İşte detaylar...

TOKİ Malatya Pütürge başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesinde yer alan 91 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Malatya orta gelir son başvuru tarihi 30 Eylül!

TOKİ Malatya orta gelir son başvuru tarihi 30 Eylül 2019 olarak belirlendi. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Malatya Darende son başvuru tarihi 31 Aralık!

TOKİ Malatya Darende projesinde yer alan 127 adet konut için başvuru dönemi 31 Aralık'ta sona eriyor.

TOKİ Malatya Hekimhan son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Hekimhan projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Malatya Darende son başvuru tarihi!

TOKİ'nin Malatya Darende Kaymakamlık Projesi'ndeki 5 adet konut için başvurular sürüyor. İşte, TOKİ Malatya Darende son başvuru tarihi...

TOKİ Malatya Konak Mahallesi son başvuru!

TOKİ'nin Malatya-Merkez Konak Mahallesi'ndeki projesinde yer alan 8 adet konut açık satışa sunuldu. Peki, TOKİ Malatya Konak Mahallesi son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap son başvurusu!

Malatya Akçadağ 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut için başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap son başvurusu ne zaman?

TOKİ Malatya Darende son başvuru günü!

TOKİ Malatya Darende projesinde yer alan 5 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Malatya Darende son başvuru günü?

TOKİ Malatya Beydağı son başvuru tarihi!

TOKİ Malatya Beydağı son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 375 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Malatya Beydağı 2016 son başvuru günü!

375 adet daireden meydana gelen TOKİ Malatya Beydağı projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Malatya Beydağı 2016 son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Malatya Beydağı son başvuru 2016!

TOKİ Malatya Beydağı 375 konut projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. İşte, TOKİ Malatya Beydağı son başvuru 2016...

TOKİ Malatya Beydağı son başvuru günü!

375 konutluk TOKİ Malatya Beydağı projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. Peki, TOKİ Malatya Beydağı son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Malatya Beydağı başvuruların son günü bugün!

Konut fiyatlarının 106 bin 943 TL'den başladığı projede 377 adet konut satışa çıkarıldı. TOKİ Malatya Beydağı başvuruların son günü bugün...

toki malatya son başvuru tarihi 2022 Haberi

toki malatya son başvuru tarihi 2022

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesi başvurularında son günlere girildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Malatya projesi, Pütürge ilçesinde yükselecek. TOKİ Malatya projesinde toplam 56 adet konut bulunuyor. 

Kuralı olarak satışa çıkarılan TOKİ Malatya projesi için başvurular Salı günü sona erecek. 

Peki TOKİ Malatya Pütürge projesindeki konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

TOKİ Malatya projesi kapsamındaki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projeden 1047 lira taksitle ev alınabiliyor.

En düşük konut bedelinin 209 bin 554 TL olduğu TOKİ Malatya projesi için ödenecek peşinat oranı yüzde 10 olarak belirlendi.

180 ay vade sağlanan Malatya TOKİ 2022 projesi için başvurular geçtiğimiz günlerde başlamıştı.