28 / 03 / 2024

toki manisa turgutlu inşaat işi ihale

toki manisa turgutlu inşaat işi ihale

TOKİ Manisa İli Turgutlu İlçesi 2. Mıntıka Mahallesi 282 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran'da yapılıyor...

Turgutlu Belediyesi Manisa'da 4 iş yeri satacak! 

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Turgutlu'da konut alanı imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili Turgutlu ilçesi, 4. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Manisa Turgutlu için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Turgutlu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Turgutlu'da yapılacak biyogaz tesisine halktan tepki!

Manisa Turgutlu’da yerleşim yerleri ve tarım arazilerine inşa edilmek istenen biyogaz tesisinin kurulmasını istemeyen halk, dava açma yoluna gidiyor. İtiraz dilekçelerini yetkililere teslim eden Turgutlu halkı, tesisin içme sularını da tehlikeye soktuğunu aktardı...

Manisa Turgutlu'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Şehzadeler Sosyal Güvenlik Merkezi, Manisa İli, Turgutlu İlçesi, 5.Mıntıka Mahallesi, 2472 ada, 1 parsel yer alan arasa 6 milyon 104 bin TL'ye satıyor.

Manisa Turgutlu Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Manisa Turgutlu Belediye Meclisi'nin Ocak ayı ikinci oturum toplantısı gerçekleşti. Toplantıda gündem maddelerini imar oluşturdu.

Manisa Turgutlu'daki spor kompleksi Ekim'de açılacak!

Manisa Turgutlu'daki yeni spor kompleksi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katılacağı törenle Ekim ayında açılacak..

Manisa Turgutlu'ya köprülü kavşak geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu'ya kazandıracağı köprülü kavşak projesine yapılan itirazlar reddedildi.

Manisa Turgutlu Çok Amaçlı Salon'da sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Turgutlu Avşar Mahallesi’nde hayata geçirdiği çok amaçlı salon ve düğün salonunda son aşamaya gelindi.

TOKİ Manisa Turgutlu'da teslimler Haziran'da!

TOKİ tarafından Manisa Turgutlu İlçesi'nde inşa edilen 282 konutun teslim tarihi açıklandı. Konutlar Haziran ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

Manisa Turgutlu Spor Salonu tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi'nin ortaklaşa olarak hayata geçirdiği Turgutlu Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu tamamlanıyor

Manisa Turgutlu projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü yatırımlarına devam ediyor, bu kapsamda Turgutlu'da hayata geçirilecek yatırımlar masaya yatırıldı.

toki manisa turgutlu inşaat işi ihale Haberi

toki manisa turgutlu inşaat işi ihale

TOKİ Manisa İli Turgutlu İlçesi 2. Mıntıka Mahallesi 282 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran'da saat 14.00'da gerçekleşiyor.


İş süresi yer tesliminden itibaren 610 (altıyüzon) takvim günü olan ihalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için