28 / 03 / 2024

toki maraş yatırımları 2020

toki maraş yatırımları 2020

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini inşa ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölünmüş yol uzunluğunu 73 kilometreden 339 kilometreye çıkardıklarını aktardı.

TOKİ'nin yatırımları 2022'de de tam gaz! Milyonlara ucuz konut müjdesi!

Konut inşasında 1.1 milyon rakamını gören TOKİ, yeni yatırımlara imza atmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 2022 hedeflerini aktardı. Buna göre, TOKİ 2022'de 42 bin yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Yatırımlar bununla sınırlı olmayacak...

Nevşehir'de TOKİ yatırımları görüşüldü!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde şehir merkezinde halen devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’in makamında düzenlenen bir toplantıda değerlendirildi.

TOKİ yatırımları artarak devam edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, projeleri ve yeni yatırımları anlattı. Turan, ''Sosyal donatı yatırımlarımız 2017’de artarak devam edecek'' diye konuştu.

TOKİ'nin Çorum yatırımları 363 milyon TL'ye ulaştı!

Toplu Konul İdaresi Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, AK Pati Çoram Milletvekili vc TBMM İdare Amin Salim Uslıfyu ziyaret etti. Çorum'da TOKİ konut yatırımları ele alındı.

Mehmet Ergün Turan: Trabzon TOKİ'den ciddi yatırımlar aldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı'yı ziyaret eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, burada yaptığı açıklamada, kentin önceki yıllarda TOKİ'den ciddi yatırımlar aldığını söyledi.

TOKİ Başkanı Karabel Trabzon yatırımlarını inceledi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın Trabzon gezisine katılan TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, yatırımları yerinde görmek ve durum değerlendirmesinde bulunmak üzere kentte bazı ziyaretlerde bulundu....

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

toki maraş yatırımları 2020 Haberi

toki maraş yatırımları 2020

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Şubat Stadyumu'nda gerçekleştirilen AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Allah'ın yardımı ve milletin yoldaşlığı dışında bir güç aramadan mücadelelerini hep daha ileriye taşıyarak büyüttüklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçimden önce seçim kazanmanın yolu her güne işte bu anlayışla başlamaktır. Milletin partisinin yöneticileri milletin içinde olmak mecburiyetindedir. Her kim milletle bağını keserse partisiyle de irtibatını kopartıyor demektir. Her kim milletle gönül bağını güçlendirirse partisine en büyük katkıyı yapıyor demektir." şeklinde konuştu.

Kuruluşundan bugüne parti teşkilatlarında görev alanlara teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi. Erdoğan, ilçe kongrelerinde görev alan, bugün de il kongrelerinde görev alacaklara başarı dileğinde bulundu.

Türkiye'nin demokrasi...