11 / 12 / 2025
fuzul

toki melikgazi konutları kuyruk

toki melikgazi konutları kuyruk

Kayseri 'de inşa ettirdiği 714 konuta başvuru yapmak isteyen vatandaşlar Halk Bankası ününde uzun kuyruklar oluşturdu. Halk Bankasına müracaat eden vatandaşlar, bin TL yatırarak TOKİ'nin kurasına katılmaya hak kazanacak.

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

TOKİ deprem konutlarının fiyatları belli oldu mu? TOKİ deprem konutları satılabilir mi?

TOKİ deprem konutları şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İşte TOKİ deprem konutlarına dair detaylar!

TOKİ deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu! TOKİ konutlarının ödemesi nasıl olacak?

Deprem sonrası TOKİ'nin inşa edeceği deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu. İşte detaylar...

Deprem bölgesine kaç konut yapılacak? TOKİ deprem konutları ödeme koşulları nelerdir?

Kahramanmaraş merkezli ve on ili de derinden etkileyen asrın felaketinin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. Yıkılan binaların yerine TOKİ deprem konutları inşa edileceğini açıkladı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ Melikgazi 55 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ Melikgazi 521 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Melikgazi 285 konut ihalesi yarın!

Kayseri ili Melikgazi ilçesi Mimarsinan mahallesi Esnaf ve sanatkarlar Odası 3.etap 285 konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Van'da TOKİ afet konutları sistemi uygulanacak!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Van'da depremden etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Çataklı, "2020 bitmeden konut yapım ihalelerini bitirmek istiyoruz. Bölgede TOKİ afet konutları sistemi uygulayacağız. Güvenlik gerekçesiyle ağır hasarlı olan bütün evleri yıkacağız" dedi.

TOKİ Samsun konutları dere yatağına yapıldı iddiası!

Samsun’da 2012’de yaşanan sel felaketinde, TOKİ konutlarının dere yatağına yapıldığı ileri sürüldü. Anayasa Mahkemesi kararında “Yılandere’nin dere yatağı güzergahı değiştirilip, TOKİ konutları yapıldı” ifadesi kullanıldı.

TOKİ Melikgazi 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ Melikgazi 2020 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 13 adet konut bulunuyor.

TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilen TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi. Proje kapsamında 395 konut sahibini buldu...

TOKİ Antalya Konutları'na başvurular başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından turizm çalışanlarının ev sahibi olması için hayata geçirilecek konutlarda başvurular başladı. 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak konutların başvuru süresi 31 Temmuz'a kadar.

TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri'deki yeni projesini satışa çıkarıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

toki melikgazi konutları kuyruk Haberi

toki melikgazi konutları kuyruk


TOKİ tarafından inşa edilen 714 konuta başvuru yapmak isteyenler Halk Bankası önünde kuyruk oluşturdu. 

Halk Bankasına müracaat eden vatandaşlar, bin TL yatırarak TOKİ'nin kurasına katılmaya hak kazanacak. Halk Bankası önünde kuyrukta bekleyen Şenol Bayırgözü, "Ben 5 -6 seferdir TOKİ'ye müracaat ediyorum. Şimdiye kadar çıkmadı. 


Bugünde TOKÎ kuyruğunda bekliyorum. Şimdiye kadar şans bir türlü gülmedi. TOKl'ye başvuru için bin TL başvuru bedeli ödüyormuşuz. Eğer konut çıkarsa gerekli evrakları tamamlayıp bankaya teslim ediyormuşuz" dedi. 

Sırada beldeyen Selda Öztürk de, "Kardeşim için sırada bekliyorum. Allah evi olmayan herkesi inşallah ev sahibi yapar. Burada herkes zor şartlar altında beldiyor. Artık kısmet" diye konuştu. 


Kürşat Ekici de, TOKİ'den ev sahibi olabilmek için sırada beklediğini belirterek şunları söyledi: "Sabahın soğuğunda saat 07.30'da geldik ve daha da bekleyeceğiz. Ne zaman...