25 / 04 / 2024

toki osb inşaatı

toki osb inşaatı

Kınık Karma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Üyesi Enver Olgunsoy, yeni kurulacak OSB'lerde tesis inşaatlarının TOKİ tarafından yapılmasının sanayi için can suyu olacağına dikkat çekti.

Gaziantep Nizip TOKİ projesinin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Nizip projesinin inşaatına başladı.

Giresun TOKİ konut inşaatı başladı!

TOKİ; Giresun Dereli'de sel felaketinden büyük zarar gören vatandaşlar için konut inşaat çalışmalarına başladı.

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Kütahya Ömerbey TOKİ'de inşaat başlıyor!

Kütahya Tavşanlı Ömerbey Mahallesi’ne yapılması planlanan 981 konut için inşaat çalışmalarına başlanıyor.

Eskişehir OSB'de fabrika inşaatı çöktü! 1 ölü, 3 yaralı!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) inşaatı devam eden fabrikanın çatısı çöktü. Olay sonucunda 3 işçi yaralanırken, bir işçide hayatını kaybetti.

TOKİ'den inşaat sektörüne 150 milyar lira kaynak!

2003-2018 yıllarında alt ve orta gelir grubu vatandaşlar için ihale tarihi alınmış projelerle 835 bin sosyal konut rakamına ulaşan TOKİ, 15 yılda inşaat sektörüne de yaklaşık 150 milyar lira kaynak aktardı.

Kırıkkale TOKİ projesinde inşaat sürüyor!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve yönetim kurulu üyeleri, emekliler için inşa edilen TOKİ bloklarında inşaat çalışmalarını inceledi. 

TOKİ'nin inşaatı devam eden 10 alt gelir grubu projesi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) alt gelirli gruba yönelik konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ'nin inşaatı devam eden alt gelir grubu projeleri..

Kırşehir'de TOKİ Konutları inşaatı devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kırşehir Belediyesi'nin 2010 yılında başladığı inşaatın üçüncü etabında yer alan 1.126 konutun inşaat çalşmaları devam ediyor.

İşte TOKİ'nin inşaatı devam eden konut projeleri!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), konut projelerinde inşaat çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İşte TOKİ'nin inşaatı devam eden 10 konut projesi.. 

Torbalı TOKİ projesinde inşaat sürüyor!

İzmir’in Torbalı ilçesindeki Ayrancılar İnönü Mahallesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımına başlanan 315 adet konut ve 8 adet iş yerinin inşaatı hızla yükseliyor.

İTOB OSB'de 90 fabrikanın inşaatı tam gaz!

İTOB Organize Sanayi Bölgesi, 250 hektar alana sahip. İTOB OSB'de 90 firmanın da inşaatı devam ediyor.

Trabzon OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Trabzon OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak. Trabzon Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı altyapı yapım işi ihalesi 6 Temmuz'da düzenlenecek..

toki osb inşaatı Haberi

toki osb inşaatı

Kınık Karma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Üyesi Enver Olgunsoy, OSB'lerdeki sanayi tesislerinin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı (STB) ile Çevre Şehircilik Bakanlığı'na bağlı TOKİ tarafından yapılmasına ilişkin protokol imzalandığını anımsatarak, yeni kurulacak OSB'lerde tesis inşaatlarının bu modelle hayata geçirilmesinin sanayi için can suyu olacağını belirtti. 

Sanayicinin kira öder gibi sanayi yatırımlarını gerçekleştirmesine fırsat sunmak için 2017'de yasa ile kurulan Sanayi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi (SAĞYAŞ)'ın yönetmeliklerinin yayınlanmaması dile getiren Olgunsoy, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arasındaki protokolün Mayıs 2020'de imzalandığını, ancak pandemi şartları nedeniyle uygulama imkanı bulunamadığına dikkat çekti. Dünya'dan Nihat Delibaşı'nın haberine göre; Olgunsoy, “Protokolde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından uygun görülen yatırımların, I OSB tüzel kişiliğinin nam ve hesabına TOKİ tarafından yapılması ve...