23 / 04 / 2024

TOKİ park yapacak

TOKİ park yapacak

Kayaşehir Vadisi'nde kurulacak yeşil alan 5,5 km uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre eninde olacak. Kayaşehir merkezinden Fenertepe'ye doğru uzanacak sahada; ihtiyaçları karşılayacak sosyal tesisler olacak.

TOKİ İstanbul'a 2016'da park inşa edecek!

TOKİ İstanbul'a yeni bir park kazandırıyor. Kayaşehir vadisinde kurulacak yeşil alan 5,5 km uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre eninde olacak. Parkın inşaatına 2016'da başlanacak.

Park Mavera 3'teki 61 konut satıldı!

TOKİ, Park Mavera 3 projesinde, 61 adet konutun tamamının satıldığını ve fonun 20 Mart'ta dağıtılacağını açıkladı. 

TOKİPARK Kayaşehir 1.Etap'ta son durum!

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanı Turan 1,5 milyon metrekarelik alanda hayata geçirilen Kayaşehir TOKİPARK projesinin 1. etabında incelemede bulundu...

Ataköy sahilindeki dev arazi TOKİ park olacak!

TOKİ, Ataköy’de mülkiyeti kendisine ait olan 60 bin metrekarelik Baruthane arazisinin imar planını iptal ederek halka açık park yapacak.

Ataköy sahili TOKİ Park oluyor!

Ataköy sahilindeki tarihi Baruthane binalarının bulunduğu yaklaşık 60 dönümlük arazi, İBB ve TOKİ işbirliğiyle TOKİ Park olacak. İhalesi iptal edilen bu alanın halka açık bir park olması kesinleşti.

Ataköy Baruthane arazisindeki inşaat projesi iptal edildi!

Baruthane arazisi olarak bilinen Ataköy’deki 60 dönümlük alandaki 7 bloklu olarak planlanan inşaat projesi iptal edildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ataköy'deki bu araziye dev park yapacak..

Ataköy Baruthane 'TOKİ Park' oluyor!

Ataköy sahilindeki tarihi Baruthane binalarının bulunduğu yaklaşık 60 dönümlük arsa, İBB ve TOKİ işbirliği ile "TOKİ Park'a" dönüştürülüyor...

TOKİ Park Mavera 3 asli edime bağımsız bölüm listesi!

TOKİ Park Mavera 3 projesine ait "Asli Edime Konu Bağımsız Bölüm Listesi" ile "Proje Vaziyet Planı ve Görseli" yayınlandı. 

Rakamlarla TOKİPARK Kayaşehir projesi!

TOKİ tarafından Kayaşehir'de hayata geçirilen TOKİPARK Kayaşehir projesi ile İstanbul’un en büyük yeşil alanlarından biri inşa ediliyor...

Park Mavera 3 güncel fiyat listesi Ocak 2018!

TOKİ, Park Mavera 3 projesinde, gayrimenkul sertifikasına konu olmayan benzer nitelikte bağımsız bölümlerden satışta olanların ve satışı gerçekleşenlerin ortalama satış fiyatlarını yayınladı.

Park Mavera 3 konut fiyatları 2017!

TOKİ, Park Mavera 3'te gayrimenkul sertifikasına konu olmayan benzer nitelikte bağımsız bölümlerden satışta olanların ve satışı gerçekleşenlerin ortalama satış fiyatlarını yayınladı.

Park Mavera 3 gayrimenkul sertifikaları kredi ile satılabilecek!

Borsa İstanbul'da işlem gören TOKİ Park Mavera 3 gayrimenkul sertifikaları sermaye piyasası araçlarının kredili alım işlemlerine konu olabilecek.

Vakıf Yatırım, Park Mavera 3 için Borsa İstanbul'a başvuru yapacak!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Park Mavera 3 hakkında açıklama yaptı. İşte ilgili açıklama...

TOKİ Park Mavera 3'teki dairelerin fiyatlarını açıkladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından bugün Kamüuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TOKİ Park Mavera 3'teki dairelerin fiyatlarını yayınladı.

TOKİ park yapacak Haberi

TOKİ park yapacak

Kayaşehir Vadisi'nde kurulacak yeşil alan 5,5 km uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre eninde olacak. Kayaşehir merkezinden Fenertepe'ye doğru uzanacak sahada; koru alanları, parklar, bisiklet ve yürüyüş parkurları, dinlenme ve piknik alanları ile vatandaşların birincil ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal tesisler olacak. Projede anfi tiyatro, gençlik merkezi, kafeteryalar, tırmanma duvarı, su sporu ve paintball alanlarına da yer verilecek. Dört etaptan oluşacak olan park, atlı güvenlik personeliyle korunacak. 


İnşaat 2016'da başlayacak 

Bu önemli müjdeyi veren TOKİ Başkanı Ergün Turan, parkın inşaatına 2016'da başlanacaklarını kaydetti. Başakşehir Sular Vadisi'nin 5 katı büyüklüğünde olması planlanan yeşil alanın tesisi için planlama yapan firmalardan sunumlar almaya başladıklarını belirten Turan, "Alt yapı hazırlıklarını yapıyoruz. 

Büyük bir yatarım olacak. İki üç grubu çalıştırıyoruz. İstanbul'daki en büyük korunun 420 bin metrekare olduğu düşünüldüğünde Kayaşehir'deki...