10 / 05 / 2024

TOKİ projelerine nasıl başvurulur

TOKİ projelerine nasıl başvurulur

TOKİ projelerine nasıl başvurulur sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ projelerine nasıl başvurulur sorusunun yanıtı ve merak edilen detaylar...

E-devlet'ten TOKi Mayıs projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! Mayıs 2024 adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Dar gelirli vatandaşlar TOKİ'nin Mayıs 2024 projelerine nasıl başvuru yapacağı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki Mayıs 2024 adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Mayıs 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurularında son dakika!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mayıs 2024 projelerine başvurmak isteyenler başvuruların nasıl yapılacağını araştırıyor. Peki TOKİ Mayıs 2024 projelerine nasıl başvurulur?

Hem Nisan hem de Mayıs 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuruların nasıl yapılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki TOKİ 2024 projelerine nasıl başvurulur?

TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ'den ev almak isteyenler dikkat: TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

TOKİ konutlarına başvuru yapacak vatandaşlar, TOKİ 2+1, 3+1 konut başvurularının nasıl yapılacağını merakla araştırıyor. Peki TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

Nisan 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuru detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Mart 2024 projelerine başvurmak isteyenler aman dikkat! e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ'nin satışları devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler söz konusu başvuruları nasıl yapacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler dikkat! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler TOKİ başvuruları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır? 

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 500 bin sosyal konut projesi: TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 12. Kalkınma Planı kapsamında dar ve orta gelirlilere yönelik 500 bin konut üretileceği açıklandı. Peki, Kahramanmaraş TOKİ konut başvurusu ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar...

Devlet arazisi nasıl satın alınır?

Bazı şirketler ve bireyler veya projelerine alan sağlamak ya da yatırım için devlet tarafından satışa sunulan hazine arazilerini nasıl edinebileceklerini araştırmaktadır. Devlet arazisinin satışı belirli aşamalar ve prosedürlerle gerçekleşir. Konuyla ilgili detaylar...

Müşterek arsa nedir? Müşterek arsa satışı nasıl yapılır?

Müşterek arsa, gayrimenkul alanında karşılaşılan önemli terimlerden biridir. Özellikle de TOKİ konut projesiyle duyulmaya başlayan bu arsa, belirli bir arsa kullanımını ifade eder. Peki müşterek arsa nedir ve müşterek arsa satışı nasıl yapılır? İşte bu önemli terimle ilgili detaylar...

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

TOKİ projelerine nasıl başvurulur Haberi

TOKİ projelerine nasıl başvurulur

Türkiye'nin 81 ilinde inşa ettiği konut projeleriyle dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yeni projeler için düğmeye bastı. Peki TOKİ projelerine nasıl başvurulur?

Düşük taksit ve peşinatlarla konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ projelerine nasıl başvurulur sorusunun yanıtını merak ediyor. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı aracılığıyla ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar başvurularını Halk Bankası, Ziraat Bankası ve E-Devlet aracılığıyla yapabiliyor.

TOKİ'ye E-Devlet üzerinden nasıl başvurulur?

TOKİ projelerine E-Devlet üzerinden başvurmak isteyenler öncelikle www.turkiye.gov.tr adresinden giriş yapar, 
Eğer başvuru ekranını aramak istemiyorsanız, https://www.turkiye.gov.tr/toki-konut-is-yeri-basvurusu? Linki üzerinden siteye giriş yapabillirsiniz.

Giriş işlemleri gerçekleştirildikten sonra açılan ekrandan yaşanan şehirde inşa edilecek olan proje seçilir, daha sonra ise açılmış olan sayfadan konut...