28 / 03 / 2024

TOKİ Samsun Bafra Bakırpınarı 1.etap alt gelir grubu başvuru

TOKİ Samsun Bafra Bakırpınarı 1.etap alt gelir grubu başvuru

TOKİ Samsun Bafra Bakırpınarı 1.etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 2 adet konut için başvuru dönemi 10 Haziran'da başlıyor...

TOKİ Samsun Bafra'da başvurular 10 Haziran'da başlıyor!

TOKİ Samsun Bafra Bakırpınarı 1.etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 2 adet konut için başvuru dönemi 10 Haziran'da başlıyor...

Samsun Bafra'ya millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Samsun Bafra'ya 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra'da 2 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Samsun Bafra Bölge Hastanesi inşaatı çürümeye terk edildi!

Samsun’un Bafra ilçesinde 1997'de yöre halkının bağışlarıyla kaba inşaatı yapılan Bafra Bölge Hastanesi çürümeye terk edildi.

Samsun Bafra'da yeni gasilhane projesi start aldı!

Samsun Bafra Belediyesi yeni gasilhane için çalışmalara başladı. Eski gasilhanenin yıkım çalışmaları tamamlandı. 

Samsun Bafra'da riskli alan kararı!

Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Samsun Bafra'ya otogar müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra'da hayata geçirilecek olan yeni otogarın inşaatının başladığını müjdeledi.

ÖİB Samsun Bafra'daki gayrimenkulleri özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Samsun İli Bafra İlçesi Elifli Mahallesi'ndeki 101 bin 452 metrekare büyüklüğündeki gayrimenkulleri özelleştiriyor..

Samsun Bafra'ya ikinci köprü müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra'da yapılan ikinci köprü inşaatını inceledi.

TOKİ Samsun Bafra başvuru dönemi!

TOKİ Samsun Bafra başvuru dönemi bugün başlıyor ve 29 Eylül'e kadar sürüyor. 1 adet dairenin yer aldığı prjede satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Samsun Bafra'nın çehresi değişiyor!

Samsun'a yapılacak yeni yatırımlar hakkında bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz "Bafra’yı Bafralı bile tanıyamayacak" dedi.

Samsun Bafra'ya otogar müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra'daki projelerle ilgili bilgi verdi. Yılmaz, ''Şimdi eski otogarı Bafra’nın girişinden çıkartacağız ve bu müjdeyi vermek istiyorum'' diye konuştu.

Samsun Bafra'da yatırımlar artacak!

ASTAŞ Holding Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) Onursal Başkanı H.Kaya Aşçı, Samsun Bafra'da yatırımların devam edeceğinin müjdesini verdi.

Samsun Bafra'da 350 yıllık hamam satılıyor!

Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan, Evliya Çelebi'nin seyahatnamesinde de geçen 350 yıllık hamamın sahibi, satışa çıkardığı tarihi yapının turizme kazandırılmasını istiyor.

TOKİ Samsun Bafra Bakırpınarı 1.etap alt gelir grubu başvuru Haberi

TOKİ Samsun Bafra Bakırpınarı 1.etap alt gelir grubu başvuru

TOKİ Samsun Bafra Bakırpınarı 1.etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 2 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. Başvuru dönemi 10 Haziran-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleşiyor.


TOKİ Samsun Bafra Bakırpınarı Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 84,87 metrekare daireler 68 bin 446 TL ile 73 bin 668 TL arasında değişiyor. Yüzde 12 peşinat verilen projede 180 ay vade yapılıyor. Aylık taksitler 334,62 TL ile 360,16 TL arasında değişiyor.


Detaylı bilgi için