18 / 04 / 2024

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuru

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuru

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuru işlemleri 18 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Projedeki ev fiyatları 138 bin 737 TL'den başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir son başvurusu!

Peşinatların 7 bin liradan başladığı projede 94 adet daire satışta. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir son başvurusu...

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuru 2016!

Toplamda 94 adet dairenin satışta olduğu projede fiyatlar 138 bin 737 TL'ye. İşte Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuru 2016...

Şanlıurfa Viranşehir altgelir grubu başvurusu ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir altgelir grubu projesinde yer alan 112 konut açık satışa sunuluyor. Peki, Şanlıurfa Viranşehir altgelir grubu başvurusu ne zaman?

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuruları 2016!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de 37 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Projede 659,64 TL taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. İşte Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuruları 2016 detayları...

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri başvuruları 2015!

Toplamda 52 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. İşte Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri başvuruları 2015 detayları...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de yüzde 12 peşin ödemelerde kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. Projede aylık taksitler 267,13 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri....

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu başvuru dönemi!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu başvuru dönemi 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Aylık 267,13 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları yarın son!

Aylık taksitlerin 723 TL'den başladığı TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 'de toplam 149 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor.TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları yarın son.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuru bedeli!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında 467 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de 616 konut inşa edecek!

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak olan konut sayısının arttığını bildirdi. İlçede 616 konut, 50 iş yeri, avm, camii ve 32 derslikli ilkokul inşa edilecek...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir'de hayata geçecek millet bahçesi projesinin detaylarını anlattı. Başkan Ekinci, 140 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan devasa millet bahçesi projesi için ihale yapılacağını açıkladı. 

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri!

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. İşte Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri ve TOKİ Viranşehir başvuru detayları...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 alt gelir projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru şartları!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 fiyatları ne kadar?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap projesinde yer alan 95 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap projesinde yer alan 61 adet konut için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuru Haberi

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuru

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve temerküz şube Viranşehir Şubesi olacak. 


Toplam 89 adet konutun; şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulduğu projede peşinatlar 7 bin liradan başlıyor.


Ödeme planında yüzde 25 peşinde kalanı 144 ay vade, yüzde 10 peşinatta kalanı 180 ay ya da 216 ay vadelendiriliyor. Fiyatlar 138 bin 737 TL ile 184 bin 597 TL arasında değişiyor. 


Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuru işlemleri 30 Aralık 2016 Cuma gününe kadar devam edecek. Konut tipleri 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Satış duyurusu için