08 / 12 / 2025
fuzul

TOKİ sarayönü satılık

TOKİ sarayönü satılık

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Sarayönü 2. Etap Kaymakamlık Projesi kapsamında kalan 45 adet konutu ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre, konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunacak.

Ankara'nın satılık konut arzı 90 bine yükseldi! Arz sıkıntı değil gelir sıkıntısı var!

Gayrimenkul ekonomisi ve ileri düzeyde pazarlama alanında faaliyet gösteren Ankara’nın önde gelen gayrimenkul şirketi Gayrimenkul PR, Ankara'nın satılık konut arzının  90 bine yükseldiğini açıkladı.

'Satılık konut ilanları' Elektronik İlan Doğrulama Sistemi'nin dışında kaldı! 

Altın Emlak Global Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hakan Özelmacıklı,  Elektronik İlan Doğrulama Sistemi'nin eksik yanının satılık konut ilanlarını kapsam dışında bırakılması olduğunu söyledi. 

Ankara'nın satılık konut arzı 88 bine yükseldi!

Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında 75 bin olan Ankara’daki satılık konut arzı yüzde 17,33 oranında artış ile 88 bine çıktı.

Satılık imarlı arsaların fiyatları fahiş, dengelenmezse konut arzı git gide olumsuz etkilenir!

İnşaat Mühendisi, Eskişehir Ticaret Odası Meclis Üyesi Atakan Bakılan, satılık imarlı arsaların fiyatlarının yüksek olduğuna ve konut sektörünün olumsuz etkilendiğine dikkat çekti. 

O iki ildeki satılık konut sayısı şaşırttı: Nüfusu fazla olanda daha az satılık ilanı var! 

İnşaat Mühendisi Atakan Bakılan resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir ilan sitesindeki rakamlar doğrultusunda Eskişehir ve Bursa'daki satılık konut ilan sayısını karşılaştırdı. 

Konut satışlarında yeni tuzak! Hakan Akçam uyarıyor! 'Suriyeliden acil satılık, ülkeme dönüyorum' ilanlarına dikkat edin

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam ilan sitelerinde yer alan "Suriyeliden acil satılık", "Ülkeme dönüyorum" gibi ilanlara karşı dikkatli olunması için uyarılarda bulundu.

'Suriyeli'den satılık' ilanları patladı! Ucuz konut ve otomobil almak isterken dolandırılmayın!

Suriyeli mültecilerin ülkelerine dönmesi  otomobil ve gayrimenkul piyasasını da oldukça hareketlendirdi. İnternet ilanlarında ‘Suriyeliden satılık’ ‘Ülkeme dönüyorum’ ‘Acil, kelepir’ gibi bazı başlıklar göze çarparken, uzmanlar ise dolandırılma konusuna da dikkat çekiyor.

TEDB’den öğretmenler günü hediyesi: Satılık konutlarda ve kiralamalarda yüzde 25 indirim!

Tüm Emlak Danışmanları Birliği (TEDB) ile Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Öğretmenler Günü münasebetiyle 21 Kasım -30 Kasım arasında satılık konut alımları veya kiralamaları durumunda öğretmenlere yüzde 25 hizmet bedeli indirimi kampanyası yapacaklarını duyurdu.

Başkent Ankara’da satılık konut arzı yüzde 25 arttı! Fiyatların düşmesi bekleniyor!

Konut stoku karşılaştırması analizine göre başkent Ankara’da satılık konut arzı geçen seneye göre yüzde 25 oranında arttı. Böylece başkent Ankara'nın satılık konut arzı 75 bine çıktı. İşte konu ile ilgili olarak merak edilen detaylar...

Bebek'te 75 yaşındaki lüks yalının fiyatı dudak uçuklattı! İşte İstanbul'un en pahalı satılık konutu!

Sahibinden.com'daki satılık konut ilanları içinde fiyatı en yüksek olan deniz manzaralı lüks yalının fiyatı adeta dudak uçuklattı. 

Satılık konutta yeni dönem: Artık ev alacakların da şartları var! Sağlam zeminli, alt katları dükkan olmayan...

Satılık ev arayanlar da artık şartlarını açıklıyor. İşte satılık ev arayan bir vatandaşın verdiği o ilan...

Satılık konutların ilanda kalma süresi 70 gün!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda satılık konutların ilanda kalma süresinin 70 gün olduğunu belirtti.

Maliyet rakamlarından satılamayan konutların karlılık dönemi ne zaman gelecek? 

İnşaat Mühendisleri sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Şu an maliyet rakamlarından satılmayan konutların karlılık döneminin bir gün geleceğini söyleyerek, “3 gün mü? 3 ay mı? 3 Yıl mı?” ifadelerini kullandı.

TOKİ sarayönü satılık Haberi

TOKİ sarayönü satılık

Konya Sarayönülü vatandaşların TOKİ konutları için beklediği haber geldi.  Sarayönü 2. Etap Kaymakamlık Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Sarayönü Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 23 Temmuz-30 Eylül 2015 tarihleri arasında Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi tarafından kabul edilecek. Konutların satış fiyat ve koşulları ilgili banka Şubelerinde ve Toplu Konut idaresi Başkanlığının web sayfası (www.toki.gov.tr) aracılığıyla duyurulmaktadır. En düşük ve en yüksek fiyatlar ile alternatifli ödeme koşullarıyla sunuluyor. Sarayönü 2. Etap TOKİ konutlarında yer alan 41 adet 2+1 daire cephesine ve yer aldığı kata göre değişen fiyatlarla satılacak. Brüt alanı 75 m2, net alanı ise 59 m2 olan 2+1 daireler, en yüksek 89 bin 891 liraya, en düşük...