28 / 03 / 2024

toki sarıkamış anıtı

toki sarıkamış anıtı

TOKİ, Sarıkamış Harekatı'nda şehit düşen on binlerce Türk askeri anısına Kazım Paşa Tepesine 99 metre yükseliğinde şehitler anıtı inşa edilecek. Anıtın önünde Osmanlı ve Selçuklu motifleri yer alacak.

Kars Sarıkamış TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin Kars projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Kars Sarıkamış projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kars Sarıkamış 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kars Sarıkamış kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonuçları canlı yayın! İşte 2+1 ve 3+1 kura sonuçları!

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonuçları canlı yayın linki haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kars Sarıkamış 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ve proje detayları...

Sarıkamış TOKİ kura sonucu 10.02.2022!

Sarıkamış TOKİ kura sonucu 10.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte Sarıkamış TOKİ kura sonucu 10.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi 10 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesindeki konutların kura çekilişi 10 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona erecek.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları başladı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Kars Sarıkamış TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Sarıkamış 206 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Sarıkamış 206 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Kars Sarıkamış 206 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kars Sarıkamış 206 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Kars Sarıkamış'a 206 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kars Sarıkamış projesinin ihalesini 21 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kars Sarıkamış 206 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ, Kars Sarıkamış projesi için düğmeye bastı. TOKİ, Kars Sarıkamış Yeni Mahallesi'nde 206 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Kars Sarıkamış projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Sarıkamış'ta 202 yeni konut inşa edecek.

toki sarıkamış anıtı Haberi

toki sarıkamış anıtı

TOKİ, Sarıkamış Harekatı'nda şehit düşen on binlerce Türk askeri anısına Kazım Paşa Tepesine 99 metre yükseliğinde şehitler anıtı inşa edilecek. Osmanlı motif ile desenlerinden Şehitler Anıtı oluşan giriş yer alacak. Yan cephe inşa edeceklerde ise İstiklal Marşı ve Sarıkamış Başbakanlık Toplu Konut İdaresi destanını anlatan kahramanlıklar Başkanlığı (TOKİ), Sarıkamışrın izleri bulunacak. 

Harekatının 100. yılında, Sarıka- Giriş bölümünün üzerinde, mış ilçesi Kazım Paşa Tepesi mevbronz kabartmalar yer alacak anıttı inşa edilecek anıt ile tören ta, Sarıkamış şehitlerinin temsili alanı için ihale çalışmalarını baş- panoraması ve Türk bayrağı, dolattığal taşlarla işlenecek. 43 metrelik Selçukhı-Osmanlı mimarisinin bayrak direğinde ise 96 metrekare den esinlenerek tasarlanan anıtın büyüklüğünde Türk bayrağı dalgac ephelerinde, Türk mimari kültülanacak. 


Anadolu...